Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur Fil ett skadeanmälan i Detroit , Michigan

The Detroit Police Department : s främsta mål är att hålla staden Detroit säker . Polisen ber att om du är inblandad i , eller vittne till , en nödsituation du ringa 911 omedelbart för assistans lämna in en polisanmälan . Om du är upptäcker en icke - emergent brott , såsom stöld eller en incident som inträffade i det förflutna , Detroit polistjänstemän ber dig att ringa telefonnumret brott rapportering hotline för att anmäla brottet i stället för att ringa 911 . Ringa 911 för icke- akuta motverkas . Instruktioner
1

Ring 911 för att rapportera en Detroit olycka omedelbart efter det inträffar . En 911 operatör ska skicka Detroit polisen till platsen , där en olycka rapporten är skriven och inlämnad för din räkning .
2

en polisanmälan för en olycka eller ett tillbud som redan har skett genom att ringa Detroit Police Department : s telefonnummer brott rapportera nummer på 313-267-4600 . Typiskt olyckor rapporteras inte omedelbart är olyckor med mindre än $ 1000 i skador och inga skador .
3

Ge polisen med ditt namn , adress , kontaktuppgifter , datum och tid för olyckan , platsen för olyckan och så många detaljer om olyckan som möjligt . Polisen på telefonen kommer att skriva och lämna in en skadeanmälan för din räkning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145056.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.