Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Vad är en Autocheck?

AutoCheck är en tjänst som ger information om ett fordons historia. Det gör tillgänglig en rapport för potentiella köpare av ett fordon som visar information om olyckor, tidigare ägare och körsträcka. Genom att köpa rapporten, kan köparen ha möjlighet att undvika att köpa en bil som har lidit tidigare skador. Tillgänglig information

AutoCheck Rapporten innehåller information om tilldelningen och registreringen av fordon. Det kommer också att visa om ett fordon har haft någon tidigare skada genom kollisioner, översvämningar eller bränder och om den har bärgats. Exakt körsträcka information kan erhållas så att köparen kan vara medveten om eventuella vägmätare rollbacks.
Ingår ej

Rapporter är endast tillgängligt för bilar och lätta lastbilar, inte för motorcyklar eller fritidsfordon. Rapporter är inte heller tillgängliga för fordon som inte tillverkats för marknader utanför USA eller Kanada. På grund av integritetsfrågor, är namnen på tidigare fordonsägare inte.
Tillgänglighet

AutoCheck Rapporten skickas via e-post när beställningen är klar. Den enda information som behövs om fordonet vid beställning är dess fordonets chassinummer (VIN).
Metod

Information om fordon erhålls genom källor som statliga myndigheter av motorfordon, återförsäljare auto och auktioner auto. All information samlas i enlighet med den federala Drivers Privacy Protection Act. Efter all tillgänglig information om ett fordon erhålls
Betyg

, är en rating poäng tilldelas den . Flera faktorer gå in i betyg av ett fordon, inklusive hur gammal den är, körsträcka, antal tidigare ägare, hur det användes, exempelvis en hyrbil eller taxi och olyckan historia. En poäng tilldelas baserat på 100, vilket betyder 100 skulle vara den högsta poängen ett fordon skulle kunna uppnå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144827.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.