Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Vilka är farorna med byta däck?

Ibland kanske du måste ta itu med en punktering som du måste ändra. Ändra en punktering är relativt enkel, men måste du vidta försiktighetsåtgärder när du byter dina däck för att garantera din säkerhet och undvika faror. Det har funnits människor som har lidit allvarliga skador, inklusive dödsfall, samtidigt byta ett däck. Bli påkörd av en bil

Människor har blivit överkörd av en bil när du byter ett däck. Många gånger beror detta på att det punktering inträffade på motorvägen och bilen var inte tillräckligt långt i axeln körfält för att säkert byta däck. Den person under bilen däckbyte kan inte titta för mötande trafik som kommer för nära. Dessutom är det ännu farligare att ha fötterna hängande ut från under bilen på den sida där mötande trafik närmar sig. Detta kan också leda till att personen däckbyte att bli skadad av en bil som kör över sina ben. Det är alltid bäst att ha någon med dig att titta upp för trafik när du ändrar ett däck.
Car faller på dig
p Om din bil inte är kapade upp ordentligt , kan det falla ovanpå dig. Detta kan också inträffa om du inte har rätt uttag eller din jack är felaktig och ger ut.
Bli överkörd av bil din Byta


Du kan också bli överkörd av bil som du ändrar däcken på. Detta kan hända om du inte ändrar din bil på en plan yta, som du bör vara. Detta kan också inträffa om du inte har din bil i parken innan du börjar ändra däcket och ett stag bakom bakhjulet underläggskilar för att förhindra att bilen rullar över dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144881.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.