Problem med att köpa äldre Husbilar

Köpa en äldre husbil kan erbjuda stora besparingar, men du kan även köpa någon annans problem som inte löstes. Några av dessa relativt vanliga frågor är dyra att reparera. Att veta vilka problem man ska leta efter kan du bestämma om du vill överväga att köpa en viss husbil. Yttre Body Läckor

Exteriör kropp läckor är vanligt hos äldre husbilar och är kostsamma och svåra att reparera, enligt den RV Till salu Guide webbplats. Läckage kan uppstå på grund av böjningen av husbil samt ett tillstånd som kallas "rande." Detta inträffar när vattnet sitter på taket av en husbil och ökar chansen för läckor, alger tillväxt, slem och avrinning från smutsigt vatten medan du kör. På äldre husbilar är ponding orsakas av vikten av luftkonditioneringsapparater och ventiler, transport av tunga föremål ovanpå taket eller gå på taket för att kolla sömmar och göra reparationer.
Delamination

delaminering en separation problem som är särskilt vanligt hos äldre husbilar, enligt Back Road Travelers webbplats. Delaminering visas som klumpar och bubblor på sidorna av karossen och är en indikation på vattenläckage från utsidan. Trä under glasfiber hud ger styvhet och stabilitet till det yttre, men när träet är vått under långa tidsperioder, ruttnar den och bryter ner, lägger tillräcklig tyngd för att få hela skelettet av husbil sag. Golv som har mjuka fläckar kan också indikera delaminering vilket är oftast resultatet av en dåligt utformad tak och sömmar.
Användbar Life

luftkonditionering och Motorn kan vara i slutet av sin livslängd. Luftkonditionering som är mer än sex år gammal, och har utsatts för sol hela tiden, kan ha försämrats plastlock. Höljen med sprickor som uppstått kring bultarna kommer att bryta och flyga bort taket medan du kör. Dessutom är den typiska bensindriven motor på en husbil nära slutet av sin livslängd när vägmätaren registrerar mer än 80.000 miles.
Andra problem

Interiör läckor orsakade av vatten som kommer in i husbilen skapa kostsamma skador. Väggar och tak som ger till handkraft är en indikation på vatten har kommit in i skalet. Hem-ändringarna är ett annat problem i äldre fordon. Tidigare ägare kan ha tillåtit vatten att komma in medan du gör jobbet, eller läggas dåligt utrustade tillbehör, och därmed ogiltig garantin. Dessutom, när man köper en äldre husbil, kan det finnas ett problem med att hitta reservdelar.
Test Drive Problem

När du har bestämt att du vill ha en viss äldre husbil, be att starta motorn själv. En motor som redan förvärmda kan gömma startproblem. En hel del spel i ratten kan vara en indikation på en sliten styrväxel som är ett ganska allvarligt problem, enligt den praktiska husbil webbplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118749.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.