Hur man lägger in en ny draglina på Polaris 440

En Polaris 440 skoter har en antändning starter och en backup returstartare. Medan repdragstartmotorn inte används regelbundet när 440 är i gott skick, är draglinan känsliga för slitage från upprepad användning i nödsituationer. Byte av draglinan är inte en svår process eftersom rekylstartapparaten är inrymt på utsidan av motorrummet. Med några grundläggande verktyg och en ny draglina, tar reparation mindre än 20 minuter. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Hylsnyckelsats
Knife
Visa fler instruktioner
1

Ta den rekyl bostäder från motorblocket. Lossa skruvarna på höljet med en hylsnyckel. Den rekyl höljet är placerad på höger sida av motorn ovanför foten löpare. Den är rund med en plan yta.
2

Lossa plast fliken på toppen av draghandtag om den befintliga draglinan inte är bruten. Skjut bara en kniv i skarven mellan fliken och handtaget och pop off. Knyt en knut i linan - knuten förhindrar repet från att glida ut i botten av handtaget
3

Ta bort handtaget från draglinan.. Låt rekyl hjulet för att dra repet genom hålet i huset plattan, men låt inte repet att linda runt rekyl hjulet. Knyt en knut på repet när den glider genom hålet.
4

Sätt på dig skyddsglasögon och demontera rekylen bostäder. Låt returfjädern att snurra hjulet tills alla spänningar på hjulet avlastas. Skruva av muttern i centrum av det återgående hjul med en hylsnyckel. Dra av hjulet från bulten. Ta inte bort några andra komponenter i rekylen bostäder.
5

Knyt upp knuten i slutet av den befintliga draglinan. Det finns också en knut vid den andra änden av repet. den är butted upp mot insidan av rekylen hjulets väggen. Ta resterande knut och dra repet ur hjulet.
6

Knyt en knut i ena änden av din nya draglina. Skjut den andra änden i hålet i hjulet vägg från insidan. Dra av hela repet genom att butt knuten mot innerväggen av hjulet. Lägg repet runt hjulet medurs i omkrets tråget. Placera hjulet över rekylen bostäder bult och skruva muttern bakom det. Dra åt muttern med en hylsnyckel.
7

Vrid ratten moturs för att spänna fjädern. Vrid den tills vrida det manuellt är inte längre möjligt. Håll hjulet på plats med en hand och skjut änden av repet genom hålet i rekylen höljet med den andra. Knyt en knut på repet ena foten under änden. Släpp repet. Den rekyl hjulet kommer att suga upp knuten upp mot hålet i husväggen.
8

Skjut änden av repet genom handtaget och knyt en knut på den. Skjut knut i insidan av handtaget och ersätta fliken. Ta knut under handtaget. Sätt rekyl huset mot mottagaren plattan på motorn och skruva den på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118731.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.