Hur Konvertera din VW husbil

Volkswagen (VW) campare är mindre, fristående bilar som har ett litet kök, sovande kvartalen, och nöjesdistrikt som DVD-spelare, TV-apparater och radioapparater. Konvertera dessa redan modifierade campare begränsas endast av dina behov och kreativitet. Mögel din VW husbil till en full-på sport rigg för backcountry äventyr eller ta bort mycket av interiören grejer och göra det till en last van. Det är din VW, gör den till din böjelse. Saker du behöver
Borrmaskin eller skruvdragare
Hylsor och Ratchet
Heater eller AC Heypoker rack
Extern husbil dusch
Visa fler instruktioner
1

Konvertera VW husbil i en lastbärare genom att ta bort sätena och sovutrymmen. Använd Ratchet och uttag kit för att skruva loss sätet bänken fästskruvar och dra sätena ur riggen. Använd bakdörrar för att ta bort sätet bänkar och sovande futon eller madrasser. Om det behövs, tillsätt utomhus mattan på golvet i VW för skydd mot elementen bör du hala våt redskap såsom kajaker, surfbrädor eller skidor.
2

Lägg externa sport rack till taket eller svans av VW husbil. Detta ändrar riggen att transportera cyklar, surfbrädor, kajaker och skidor utanför riggen, lämnar du interiören att återhämta sig från dagens lek och äventyr.
3

skifta hjulen för en uppsättning is och snö däck för vintercamping användning. Dessutom lägga till en eller två små bärbara bastuaggregat. När du använder dessa värmare i campingstuga, vara säker på att knäcka ett fönster eller två för att förhindra kvävning.
4

Håll en extern camping dusch i riggen för att använda när surfa resor eller utflykter stranden ta in sand. Dessa duschar montera läppen och hängrännor regn på läppen av VW sommarlägret taket. Förvara dusch i en av de små förvaringsskåp i VW.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118558.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.