Hur tjänst Air Cleaner på en 1996 Sportster

Harley-Davidson motor är ett konstverk i ögonen på många cyklister, en tidlös fartyg som förkroppsligar den anda av frihet. Den Sportster, samtidigt med dagens mått är en liten motorcykel, är den enda modellen i Harley-Davidson nuvarande lineup som kan spåra sina rötter tillbaka till det sena 60-talet. Till skillnad från de äldre städare skum utomhus som används av de ursprungliga Sportster modeller, använder 1996 Sportster samma typ av papper filterelement användes fram till 2003. Konventionell tanke är att filtret ska bytas vid varje tune-up, även om det verkar bra, i stället kan du rengöra element med ett par saker du förmodligen har liggande i garaget. Saker du behöver
torxmejsel satt
3-tums pan
Vatten
diskmedel
Air kompressor med blåsrör fäste
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna från mitten av luftrenaren locket, med en Torx drivrutin. Dra av locket till luftrenaren bostäder.
2

Ta tag i elementet luftrenaren och dra ut den luftrenarhuset. Inspektera veckat pappersfilter delen av elementet, letar efter revor eller hål i elementet. Kontrollera även skum packningen på utsidan av elementet hölje för försämring eller tårar i skummet. Kasta elementet om den är skadad på något sätt.
3

Fyll en 3-tums djup kastrull med ljummet vatten och ett milt diskmedel. Placera elementet i pannan och låt det dra i två till tre minuter. Skaka elementet fram och tillbaka i lösningen för att driva bort eventuellt skräp instängd i papperselementet. Skölj elementet med rent vatten.
4

Kontrollera elementet igen för all smuts och skräp fastnar i papperet porerna, med hjälp av en ficklampa. Rengör och skölj luftrenarelementet igen, om det behövs.
5

Blow tryckluft genom inloppet hål på den yttre ytan av luftrenaren elementet, med hjälp av ett slag pistol satt till 32psi eller mindre för att ta bort eventuella kvarvarande smutspartiklar. Ställ luftrenarelementet åt sidan, bort från direkt solljus och låt den torka helt.
6

Torka av insidan av luftrenaren locket och huset ryggplatta med en fuktig handduk,. Skjut elementet i huset ryggplatta, sedan tillbaka kåpan över luftrenaren. Tätt åt skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111816.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.