Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man Fäst Klotsarna till en J/24 Mast

Segla Halyards ska fästas med en knap som är monterad på masten. Klotsarna består av två "horn" pekar utåt på motsatta sidor av varandra och är lätt monterade på master J/24-model segelbåtar, som tillverkas av J /båtar. Binda segel fallet som masten bidrar till att lindra trycket som uppstår när Fallen leds däckmonterade, som fallet är i huvudsak försöker dra masten genom skrovet samtidigt försöka slita knap av däck. Med tiden har dessa krafter tar sig uttryck i en allmän försvagning av båtens struktur. Saker du behöver
Mast knapar sälja Grease penna
Drill
Borr
Nitar
nitpistol
Visa fler instruktioner
1 < p> Matcha rätt dobben och nitar till masten. J/24 master är tillverkade av anodiserad aluminium, så att både nitar och klotsarna också ska vara gjorda av aluminium, även om klotsarna kan också tillverkas av ett neutralt material, såsom nylon. Detta minskar accelererad korrosion som uppstår när olika metaller kombineras.
2

Bestäm monteringsplats knap. Från botten av masten, mäter 4 fot (48 inches) på mastens styrbordssida, cleat bör inte vara högre än 4 meter från botten av masten. Markera denna plats med ett fett penna.
3

Rikta den övre av dobben sockel till mätningen märket, med ett horn pekar uppåt och den andra nedåt. Markera klotsens s hålplaceringen på masten genom att sätta fettet penna i de två fästhålen och snurra det. Ta dubben och säkerställa att varumärkena är närvarande.
4

Borra ett hål vid varje markering. Borra två hål med en borrmaskin och en borr som motsvarar storleken på nitarna för att montera knap på masten.
5

Rada upp knap till hålen och håll knap på plats . Sätt nitpistol (påfyllt med rätt nit) till ett av hålen och pressa handtaget, det fäster niten på plats. Upprepa denna process med den andra monteringshål. Klotsen är stadigt fäst vid masten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104826.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.