Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man bränner mindre gas på en båt

Fylla en båt med bränsle och slå i öppet vatten är en kostsam strävan. Förutom den råa kostnaden för båten, dess släpvagn och bränsle du förbrukar att komma till och från vattnet, måste du hålla båten drivs under hela din resa. Så länge priset på gas är fortsatt hög, det kommer aldrig att vara billigt att köra en båt för helgen, men det finns flera enkla strategier att använda för att maximera bränsleeffektiviteten. Bättre bränsleeffektivitet tillåter dig att spendera mer pengar på roliga saker och mindre pengar att hålla båten körs. Saker du behöver
bränsleflödesmätaren
vattenavvisande
Gummi slipkloss
220-grit sandpapper
400-grit sandpapper
Visa fler instruktioner

1

Installera en mätare bränsleflödet i båten och använda den för att bestämma båtens mest effektiva marschfart. Båtens mest effektiva marschfart är den hastighet med vilken det blir flest miles per gallon. Hitta det genom att testa olika hastigheter på vattnet. Att känna båtens marschfart maximerar din gas körsträcka.
2

begränsa vikten på båten. Allt kom på en resa ger motståndet och minskar gas körsträcka, så försök få bara det nödvändigaste som flythjälpmedel och ett par mellanmål. Ju mindre du tar, desto bättre verkningsgrad.
3

Handel aluminium propeller för rostfritt stål. Stål betyder flex inte så mycket som aluminium och ger mer framåt framstöt för dollarn.
4

Smooth botten av båten genom våtslipning det med 220-grit, sedan 400-slippapper. Målade båtskrov kan kosta dig några miles per timme, vilket innebär ett par dollar på varje resa. Om båten har en glasfiber skrov, päls det med en vattenavstötande produkt.
5

Utför årligt underhåll på båten för att se till att allt fortsätter att fungera smidigt. Ta båten till en båt mekaniker och få honom att se över motorns tätningar och mekaniska delar. Gamla, utbrända delar dödar bränsleeffektivitet och kan lämna dig död i vattnet.
6

Ride med vinden när du kan. Vinden kan hjälpa driva dig framåt, speciellt på större båtar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104792.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.