Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Vad är rock Sliders?

Vissa off-road områden är lättillgängligt med en lastbil eller SUV utrustad som det var den dagen den lämnade fabriken, men mer teknisk terräng kan förstöra ett fordon som inte är korrekt förberedd. Om din off-road expedition inkluderar stenblock krypande, är rock reglagen rekommenderas starkt. Syftet med Rock Sliders
reglagen

Rock är gjord av en eller två stålrör som är anslutna till bilram och placerad under och utanför rocker panel, eller en del av kroppen av lastbilen som kurvorna för att möta underredet. Plåten som kroppen är gjord av är så tunn och lätt som möjligt för bränsle-verkningsgrad. Om du vilar lastbil på en stor sten utan vagga reglagen, kommer du buckla eller bryta plåten. Om du fastnar, vagga reglagen är starka nog att du kan använda din uttaget på någon del av reglaget i stället för bara fabriken utformade jack poäng.
Fotsteg inte Rock Sliders

Många lastbilar är utrustade från fabrik med fotsteg eller åtgärder för att göra det lättare att komma in och ut. Kontrollera med återförsäljaren för att se om de fotstegen är starka nog att ge det skydd som en sten reglage skulle. De flesta fotsteg är stark nog att hålla vikten på en person, men inte tyngden av hela fordonet. Med detta sagt, vagga reglagen är mer än tillräckligt stark för att ge dig och dina passagerare behövde skjuts för att komma in i din lastbil.
P Det finns också eftermarknaden uppgraderingar som ser ut som sten reglagen, men är egentligen bara "bling" för din lastbil. Innan du litar på din bil till en komponent, se till att komponenten är avsedd för rätt belastning.
Installation av Rock Sliders

att vara effektiv, rock skjutreglage måste vara ordentligt fäst vid ramen av lastbilen. Såsom angivits tidigare är arket metallkropp av lastbilen inte tillräckligt stark för att stödja hela vikten av lastbilen. Fästpunkterna varierar från lastbil till lastbil, så se till att berget reglagen är utformade för ditt specifika fabrikat, modell och år för fordonet. Vid installation av sten skjutreglage, se till att följa alla instruktioner exakt.
Inköp Rock Sliders
p Det finns flera företag som gör berg reglagen. En snabb sökning på Internet kommer att ge massor av resultat. För rekommendationer om specifika modeller, tala med andra off-road entusiaster i ditt område eller kolla recensioner på terrängförhållanden tidskrifter. Ett online-forum tillägnad just din bil kommer också att ha synpunkter från flera medlemmar om vilka reglagen är värt pengarna och vilka som inte. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103305.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.