Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man byter suffletten med en hård början på en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers har utbytbara toppar, så att bilister och deras passagerare att njuta av fördelarna med mjuka eller hårda toppar - eller ingen alls. Växla från en mjuk till en hård topp erbjuder ett antal fördelar, bland annat bättre skydd från väder och vind, ökad säkerhet och en tystare gång. Hårda toppar ger också ytterligare funktioner, till exempel allmänna strejkvakter, färgat glas, bak-bakruta och bakre luftventiler. Installationen tar cirka två timmar, och kräver hjälp av en assistent för korrekt placering av toppen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flathead skruvmejsel
Hylsnyckel
Jeep hardtop
Visa fler instruktioner
bort suffletten
1 < p> Lossa knäppning i främre hörnet av suffletten.
2

Koppla den övre ramen genom att skjuta den ur hållaren. Unsnap fästena.
3

Ta bort luckan fönstren genom att lyfta fönstret fram tills fästtapparna är klara för dörren.
4

Packa fronten och bakre side curtain dragkedjor och snäppa loss det inre flik. Dra nederkanten ut ur kanalen. Skjut den främre kanten på sidan ridån ner och ta bort den.
5

Dra lyftbygel för att frigöra spänningar.
6

Öppna bakluckan och packa upp och dragkedjor på de bakre gardiner.
7

Tryck på undersidan av ryggstödet böjer fram ungefär två inches ut från sidan järnvägen hack.
8

Lossa mjuka topp från droppet rälsen och från hållaren längs den övre änden av vindruteramen.
9

Vik suffletten tillbaka till det främre stödet fören.
10

Slide dropp järnväg låser framåt, och dra bort det från låspinnen på vindruteramen. Skjut hela enheten på baksidan så att botten av ryggstödet böjer framåt och vik under bågar och rails dropp.
11

Skjut det främre stödet fören ut från sidan järnvägen. Ta suffletten enheten från fordonet. Addera Installera Hard Top
12

bort den gjutna tätningen bakom varje dörr på toppen av bandet järnväg. Öppna bakluckan och stäng fönstret tillbaka på hard top.
13

Placera hardtop på Jeep bälte skena med hjälp av en assistent. Var noga med att inte skada skumgummit sealer används mellan hardtop och kroppen av Jeep.
14

Rikta in hålen på toppen med hålen på bilen. Montera skruvar och brickor förbinder hardtop till Jeep kropp och dra åt två varv.
15

Center den hårda toppen på vindrutan är packningen så att gummifliken hänger över vindrutan fläns. Haka vindrutan spärrarna i spåren på den hårda toppen.
16

Placera den övre delen av dörrarna på den nedre delen av dörrarna och rikta in hålen. Montera bultarna och dra åt in i kompression muttrar för att säkra dörren.
17

Justera topp tills alla delar är i linje. Gå tillbaka och dra åt alla bultar. Var noga med att inte över-dra åt bultarna och skala nötterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103149.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.