Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur man tar bort en Jeep Wrangler Instrumentpanel

Ta bort instrumentpanelen i en Jeep Wrangler kräver ungefär två timmars tid, arbetar i ett slutet utrymme. Jeep Wrangler är utformad i antingen en två-eller fyra-wheel-drive-modellen, men processen för att ta bort instrumentpanelen förblir densamma. Det hjälper att ha en assistent för att hjälpa dra panelen bort instrumentbrädan och ut ur fordonet. Saker du behöver
Skruvmejslar
Ratchet och uttag
Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Park Jeep på en plan yta och koppla den svarta kabel på batteriet. Ställ nödbromsen.
2

Flytta rattstången till den högsta placeringen möjligt. Öppna handskfacket och lokalisera skruvarna i varje hörn. Skruva loss lådan delen av handskfacket. Dra av instrumentet rattar och knoppar som för radio och inställningar klimat. Dessa kommer att bända bort med hjälp av en skruvmejsel. Ställ rattar och knoppar i handskfacket för förvaring.
3

Nyp de små plastclips under främre vänstra och högra hörnen av panelen. Låt hörnen på panelens pop ut.
4

Ta bort de fyra skruvarna under rattstången, nära instrumentpanelen. Dessa håller knäet blockerare på kolonnen, dvs plaststycket över rattstången. Avlägsna knäet blockerare. Ta bort de tre skruvarna på den övre delen av rattstången locket och ta bort det övre stycket kolumnen blockerare. Lossa justerskruven rattstången genom att följa kopplingen till spaken där ratten höjs och sänks.
5

Lossa instrumentbrädan Panelbultar med Allen skiftnycklar. Hitta dem vid ändarna och under radiopanelen. Instrumentpanelen kommer nu vara lös och kommer att falla av instrumentbrädan. Tilldela en assistent för att hålla ena änden mot instrumentbrädan medan du håller den andra.
6

Samordna bända av panelen från instrumentbrädan och dra panelen från instrumentbrädan med din assistent. Var försiktig när du tar bort den från rattstången, gå upp och sedan över för att undvika trassel med ratten. Dra panelen ur jeepen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/102810.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.