Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Suzuki Eiger Performance

Suzuki Eiger, även känd som Suzuki Eiger 400, är ​​ett terränggående fordon (ATV) som tillverkas av Suzuki Motor Corporation. Med både två-wheel-drive och fyra-wheel-drive förmåga samt ett antal praktiska funktioner, är ATV ett allrengöringsmedel, medelstora nyttighetsmodell. Motor

Suzuki Eiger (Suzuki Eiger 400) har en fyrtakts, encylindrig, enkel överliggande kamaxel (SOHC) motor med en cylindervolym på 376 kubikcentimeter samt både en elektrisk och rekyl starter. Den har ett kompressionsförhållande på 9,0:1, en 3,23-tums borrning och en 2.80-tums slaglängd.
Fjädring

Suzuki Eiger har en oberoende dubbel A- arm fjädring framtill och en svingarm-stil uppskov med olja dämpade-stötdämpare i bak. Båda erbjuder upp till 6.69 inches av resor med en markfrigång på 9,3 inches.
Hantering

Suzuki Eiger har ett vridmoment-avkänning, limited slip fram differential för maximal dragkraft i snäva svängar. Den innehåller också en avancerad motor-bromssystem som minimerar nedförsbacke hastighet för optimal kontroll och erbjuder två fyrhjulsdrift och fyra-wheel-drive operation från ett styre monterade styrspaken.
Kapacitet

Suzuki Eiger bränsletank har en kapacitet på 4,0 liter, och ATV har en total dragkapacitet av 992 pounds. Dess rackkapacitet är 66 pounds i fronten och 132 pund i bak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103215.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.