Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort instrumentbrädan på en Dakota

Det finns många anledningar till att du kanske vill ta bort streck i din Dodge Dakota. Dessa kan bestå av åtkomst till en del, såsom värmaren kärna, eller byte av en sprucken och skadad streck. Instrumentbrädan i ett Dakota har ett antal olika trim infattningar anslutna till den. Dessa ramar och fästen kommer alltid att variera, beroende på årsmodell på din Dakota. Borttagning av Dakota streck kan vara lite knepigt, men det är fortfarande ett genomförbart DIY projekt. Saker du behöver
Wrench
Trim stick
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
Trim Bezels
1

Koppla loss batteriets minuskabel och vänta två minuter bryter strömmen till krockkuddar.
2

Dra åt parkeringsbromsen. Flytta växelspaken (om lastbilen har en automatisk) för att rensa utrymme för att ta bort instrumentpanelen.
3

Lossa undersidan skruvarna för bezel ovanför kombiinstrumentet. Bända runt ramen kant med en trim pinne. Dra bezel bort panelen och lossa de elektriska kontakterna bakom det.
4

Ta bort skruvarna i nederkant av förarens knä bolster. Kräng av bolster överkant med din platt verktyg. Lossa klämman på parkeringsbromsen handtaget.
5

Öppna dörren handskfacket och ta bort alla skruvar i facket. Pressa fack i sidorna, dra dörren ner för att rensa stötfångarna och dra bort för att frigöra klämmorna.
6

bort alla skruvar på undersidan av rattstången locket med en liten skruvmejsel. Separera de övre och nedre halvorna av locket och lossa dem från kolonnen
7

Ta bort alla skruvar på mitten trim bezel -. Kan de vara i toppen, botten eller sida - och dra på ramen bort från instrumentpanelen. Lossa de elektriska kontakterna. Addera Instrumentbräda
8

Bänd upp de främre ändarna av dörrens sill plattor med en trim pinne. Ta bort gavlarna på instrumentbrädan. Demontera kåpan trim kick-panel.
9

Sänk rattstången med antingen tilthandtaget eller skruvarna /bultarna vid botten av kolonnen.
10

Koppla ur alla tillgängliga elektriska anslutningar, speciellt de nära förarsidan och de för passagerarens krockkudde. Vissa av dessa kan ha skruvar som du behöver för att ta bort.
11

Bänd ut eluppvärmningen galler och eventuella paneler längs inre vindrutan.
12

bort alla montage skruvar och bultar pivot från instrumentbrädan med hjälp av en skruvmejsel och /eller skiftnyckel och vrid streck mot dig. Lossa de elektriska kontakterna medan du håller streck i sin vridna position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123637.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.