Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att fästa 1997 Toyota Celica Klädsel Door Panel

A 1997 Toyota Celica är en sportig, tvådörrars bil. Dörrarna är klädda med vinyl eller mattor, beroende på vilken funktion förpackningen. Eftersom Celica är en äldre bil, kan dörren klädsel dra bort från dörren, vilket gör att bilen att visas gamla och fula. Sätt tillbaka klädseln är en enkel process som tar några verktyg och lite skicklighet. Detta projekt tar ungefär en timme att slutföra. Saker du behöver
kryssmejsel
platt skruvmejsel
Småcontainer
Utility kniv
Plastplatta
Häftpistol
Staples
Lim
Stora klämmor
Visa fler instruktioner
1

Skruva ramen hålla dörren klädseln på plats. Det finns flera uppsättningar av skruvar runt dörren, så se till att skruva dem alla innan du försöker ta bort ramen. Placera skruvarna i en liten behållare för förvaring.
2

försiktigt bända dörrkarmen från dörrpanelen. Det är lättare med hjälp av en platt skruvmejsel. Ta bort en bildruta bit i taget och ställ åt sidan för senare utbyte.
3

Inspektera integritet dörrpanelen klädsel. Det kan vara möjligt att sätta tillbaka det, eller du kanske måste byta ut det. Om klädseln är mögligt eller full av hål, då ersättning är det bästa alternativet. Om villkoret i klädseln är bra, så är det möjligt att sätta tillbaka det utan alltför många problem.
4

Dra häftklamrar som håller klädseln på plats från dörren. Om klädseln limmas på plats, dra försiktigt bort den från dörren. Du kan behöva anställa försiktig användning av en mattkniv för att lossa lim från sidan av Celica dörren.
5

inspektera tillståndet av plast eller papp räkningen under klädseln. Om den är i dåligt skick, byt ut den mot en ny plastfolie.
6

Byt klädseln tillbaka över dörrkarmen. Fäst ena sidan av klädseln till toppen av dörren. Staple tyget på plats, eller använda lim om du inte kan hitta en bra plats att häfta det. Fäst ovansidan och dra klädseln stram och fäst undersidan.
7

Fäst vänstra sidan av klädseln, dra sedan stram och fäst den högra sidan. Om du är limning klädseln, använd klämmor för att hålla den på plats när det torkar.
8

Byt ramen runt dörren och skruva fast ordentligt så att det inte skramlar när dörren stängs. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123519.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.