Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Förvaring av 3-raden sittplatser när du inte använder den

Tredje raden sittplatser ger den extra passagerar utrymme du behöver när du behöver det. När den inte används dessa extra passagerarsäten upptar värdefullt utrymme som kunde användas för annan last. Om att lagra den tredje raden sittplatser när det tas bort från fordonet är ett bekymmer. Om att lagra det är säkert en annan viktig fråga. Med lite planering och goda förberedelser innan lagring den tredje sätesraden kommer att vara redo när du behöver den och bevara sin goda kondition. Saker du behöver
anslagstavlor eller pall
plast tarp
Cotton trasa
Visa fler instruktioner
1

Välj lagringsplats. Välj ett område som är torr. En lagringsplats som inte utsätts för extrem värme eller kyla är bäst, om det är tillgängligt.
2

Förbered lagringsplats. Placera en pall eller brädor på golvet där du kommer att sätta stolen. Täck styrelser eller lastpall med ett plast presenning för att göra en fuktspärr.
3

Rengör sätet. Vakuum för att avlägsna skräp och använda klädsel renare som behövs för att ta bort fläckar och fläckar. Följ alla anvisningarna på etiketten på klädseln renare och låta stolen torka ordentligt innan du fortsätter.
4

Täck ren, torr plats med en bomull trasa. Detta kommer att skydda den från damm och skräp samtidigt tillåta luft att ventilera. Låt inte trasa hänga förbi pallen eller brädor på golvet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123457.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.