Hur Buff en vit lack som är gammal

Med tiden märker du lack på din bil kommer att få tråkigt när det utsätts för miljöfaktorer. Ett sätt att få bilen tillbaka till utmärkt skick är att måla om det. Men, om du vill spara lite pengar, kan du polera lack. Tillämpa Rubbing till fordonet kan hjälpa polera en gammal lack och återställa dess glans. Saker du behöver
bomullstyg
Soap vatten (1 liter vatten, 1 uns av milt diskmedel) katalog Bucket
1500-grit sandpapper
2000-grit sandpapper
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

tvätta hela ytan på din bil med en bomullsduk och tvålvatten. Ta bort eventuella synliga smuts fläckar. Skölj bilen med rent, rinnande vatten. Häll ut det smutsiga vattnet som används för att tvätta bilen.
2

Förbered en annan hink med såpvatten. Doppa en 1500-grit sandpapper i vattnet, och tillämpa den fuktiga sandpapper till en del av bilen. Använd små cirkelrörelser för att skrubba ytan. Börja på toppen av din bil och arbeta dig nedåt. Håll hjälp av vatten på sandpapper eftersom det torkar.
3

Byt 1500-grit sandpapper med en 2000-grit sandpapper efter att du har skurat hela bilen. Använd 2000-grit sandpapper för att gå över ytan igen. Fortsätt använda små cirkelrörelser, och hålla sandpapper fuktig.
4

Skölj eventuella kvarvarande tvål rester av fordonet med rent, rinnande vatten. Torka den med en mikrofiberduk för att undvika repor på lacken.
5

Ansök gnugga förening till en ren, mikrofiberduk. Arbeta gnugga föreningen mot ytan med små cirkelrörelser. Börja längst upp på fordonet och arbeta dig nedåt. Applicera mer gnugga förening till duken vid behov.
6

tillåta fordonet att sitta i minst fem minuter efter att du har tillämpat ett lager gnugga förening. Avlägsna gnugga föreningen med en ren, mikrofiberduk. Använd cirkulära rörelser när putsning av gnugga föreningen.
7

Förbered en annan hink med såpvatten. Tvätta hela ytan av bilen med en ren trasa och tvålvatten. Skölj av bilen med rent, rinnande vatten. Torka den med en ren, mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122052.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.