Hur man gör en tråkig Chrome Rim Shine

Ett antal föroreningar kan orsaka chrome fälgar att bli tråkig. De omfattar smuts, lera och salt. Smuts och lera kan samlas runt chrome fälgar på en daglig basis och matt finish. Om bilen körs i ett område nära saltvatten, saltet från vattnet kan bära genom luften och sätta sig på chrome fälgar, vilket också kommer att orsaka en matt yta. Rengöring, polering och vaxning tar bort en matt finish och göra chrome fälgar lysa igen. Saker du behöver
Rent vatten
flytande diskmedel tvål
Bucket
Sponge
ren, mjuk duk
Chrome wheel polish
Chrome hjul vax
Visa fler instruktioner
1

Rengör krom fälg noggrant med en blandning av rent vatten och flytande diskmedel tvål. Använd en svamp att skrubba tvålvatten på krom.
2

Skölj tvålvatten bort med rent vatten. Torka krom fälg noggrant med en ren, torr trasa.
3

Applicera ett generöst lager krompolish med en ren, torr trasa. Gör små cirklande rörelser med trasa för att gnugga polska i den trista krom
4

Vänta på polska till dis över -. Blir det torrt, och krom kommer att bli mindre synlig och ha en grumlig ser till det. Polera polera bort av kanten med en ren, mjuk trasa. Lägg ett lager polish för Chrome fälg om det behövs för att förbättra finishen.
5

Applicera en generös mängd av krom fälg vax efter att du har helt kratsade bort polish. Gör små cirklande rörelser med en mjuk trasa för att gnugga vaxet i krom fälg.
6

Vänta tills vaxet helt dis över. Buff vaxet bort av kanten med en ren, mjuk trasa. Applicera ytterligare skikt av krom fälg vax för att uppnå den glänsande yta du vill ha på krom fälg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122040.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.