Hur man tar bort repor kvar av en Rubbing

Automotive gnugga föreningar innehåller grova slipmedel. Om du inte tar bort resten från runt locket innan du stänger burken, dessa partiklar kan klumpas ihop och innan du vet det, de håller sig till ytan av din polering trasa och skrapa bilen. Det sättet att minimera skadorna och ta bort de flesta repor är att använda polermedel med mindre slipmedel. Följ med ett fyllmedel-typ silikon eller vax-typ filler och polera den till en slät yta. Saker du behöver
Rubbing
mjuk trasa
polermedel
mjuk hand buffert
Ström buffert
Silikon bil fullföljande
Wax bil fullföljande
Show Mer Instruktioner
1

Applicera en liten mängd av gnugga föreningen till en mjuk trasa. Kontrollera att det inte finns några bitar av torkad Rubbing från kanten av behållaren blandas in i pastan på duken. Gnid trasan på repad yta i en cirkelrörelse. Låt torka.
2

Buff den torkade föreningen med antingen en mjuk hand buffert eller makt buffert. Se till polering tyget är fritt från damm och främmande korn. Använd ny buffert tyget varje gång du gör detta för bästa resultat. Addera 3

Applicera polermedel. Du kommer att märka att det är mindre slipande och en annan färg än gnugga föreningen, men kommer ofta i liknande burkar. En body shop leverantör kan ha den i successivt finare korn. Låt polermedel för att torka och sedan polera den noggrant från ytan med hjälp av en ny hand-polering kardan eller maskin buffert. Försök inte att använda samma polering trasa som du använde på gnugga föreningen.
4

Wax den polerade ytan eller använda en syntetisk silikon-typ fordonsindustrin ytan sealer till den polerade bilen yta. Låt det torka och sedan polera det till en hög glans. Troligtvis kommer de repor kvar av torkade korn från gnugga föreningen försvinner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122034.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.