Information om lagar Bil Återtagande i North Carolina

Bil återtagande i North Carolina är tillåtet så länge det inte bryter mot freden. Det finns ingen rätt till fordonets inlösen efter avskärmning och försäljning av fordonet. De registreringsskyltar från fordonet tillhöra gäldenären. Rättigheter finansbolaget
En brist balans kan betalas efter det att fordonet har sålts. p Om du missar en betalning på ett fordon i North Carolina, är det bäst att kontakta finansbolaget att undvika utmätning. När fordonet är återtas, har finansbolaget rätt att be om sena betalningar, plus kostnaden för utmätning, eller att be för hela återstoden av lånet skall betalas.
Rättigheter Gäldenären
Svåra ekonomiska tider har ökat antalet repossessions.

I North Carolina en frivillig återbördande är när en gäldenär försöker återlämna fordonet i ett försök att avstå ansvar. Om fordonet skall säljas eller auktioneras ut, kommer gäldenären skall underrättas om tid och plats. Återtagande företag i North Carolina är inte skyldiga att låta personliga saker tas bort från ett fordon.
Skälen för Återtagande
North Carolina fordringsägare kan återta din bil baserad på förmodade finansiell risk.

North Carolina fordringsägare har rätt att återta egendom av andra skäl än brottsligt betalning. Ett finansbolag kan återta ett fordon om ditt kontrakt säger att du måste bära försäkring på fordonet, och din täckning har bortfallit. Bilar kan återtas om din ekonomiska situation har förändrats, och borgenären känns situationen är en risk för lån standard.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100742.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.