Hur får man en bil tillbaka efter en Repa

När du är godkänd för ett billån, äger det långivande institutet titeln på din bil tills den är betald i sin helhet. Långivaren har rätt att återta bilen om du inte kan göra den planerade betalningar, och kan även sälja det på auktion, när du har misslyckats med att ge återbördande kostnaderna. Du kommer att behöva göra ytterligare betalningar för att få ditt fordon, såsom bogsering och avgifter lagring. Förhindra bilen från att återtas är betydligt enklare än att försöka få det tillbaka. Saker du behöver
Obligatoriska betalningar auto lån
Återtagande avgifter
Visa fler instruktioner
1

Se meddelande informerar dig om reposession. Den kommer att innehålla en översikt över dina juridiska rättigheter och grundläggande information om hur du skaffar ditt fordon.
2

Kontakta låneinstitutet där du har auto lån och fråga om de alternativ för att få din bil tillbaka. Du kan helt enkelt behöva göra sena betalningar plus kostnaderna återbördande att ha bilen släppte. Annars måste du betala hela återstoden av auto lån plus de kostnader ditt fordon uppstått i återtagande. En långivare kommer att vara mer samarbetsvillig under förhandling om du har haft en bra fristående kredit historia innan återtagandet. Addera 3

Utvärdera din ekonomiska situation för att avgöra hur du kan ge de betalningar som krävs för att Släpp ditt fordon. Det kan handla om att låna pengar från släktingar eller vänner, eller ta emot ett förskott från ett kreditkort eller lån företag. Konsultera en lokal ideell organisation kredit rådgivning för att hjälpa dig med en lösning.
4

Kontakta din långivande institutet och göra arrangemang för betalning att få bilen släppte. Förstå att ett återtagande kommer att återspeglas på din kredit rapport, så du kommer att vilja att allvarligt överväga förebyggande åtgärder såsom mer noga övervaka din ekonomi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100683.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.