Bil Återtagande Lagar i Michigan

Bilägare i Michigan kan ställas inför utmätning om de standard på sina lån. En långivare i Michigan kan lagligen återta ett fordon om bilägaren inte uppfyller villkoren för lånet. Detta kan inkludera att göra sena betalningar, underlåtenhet att göra betalningar och underlåtenhet att skaffa bilförsäkring som krävs enligt Michigan lag. Default

Michigan bilägare måste uppfylla villkoren i sina låneavtal. En långivare beskriver viktig information i handlingarna i låneavtalet. Inkluderat i denna information är reglerna bilägaren måste följa för att få ett lån för bilen. Bil lån är oftast personliga fastighetslån, vilket innebär att en bil är säkerhet för ett lån. Michigan lag säger att en långivare har rätt att omhänderta sina säkerheter om bilägaren standard på lånet.
Meddelande om uppsägning

En bil långivare i Michigan kan återta ett fordon utan rättslig process om villkoren i ett låneavtal kränks. Detta innebär att en långivare inte har att få ett domstolsbeslut för att återta en bil och är inte skyldig att lämna ett meddelande bilägaren före beslagta fordonet.
FREDSBROTT

En långivare är tillåtet att beslagta ett fordon men krävs av Michigan lag att göra detta utan att bryta freden. En långivare kan ta en bil från ett ägarens uppfart eller en offentlig parkeringsplats, men kan inte ange ett låst område för att återta en bil. En långivare kan inte hota en bil ägare eller ta bort honom fysiskt från fordonet. Bryta freden är ett allvarligt brott och kan få konsekvenser för långivaren. En långivare kan inte ha rätt att stämma en bilägare för en bristfällig balans på billån om de befinns skyldiga till brott mot freden under ett återtagande. En långivare skall väcka talan i en Michigan domstol för att få ett domstolsbeslut för att återta ett fordon om det inte kan tas på ett fredligt sätt. Addera rätt till inlösen
< p> En bilägare har rätt att lösa in en bil som har återtas av långivaren. Inlösen skall ske när som helst innan långivaren ställer bilen till försäljning. En långivare måste meddela bilägaren skriftligen om försäljning av en övertagna fordon. Information om datum och tid för försäljning och platsen för försäljningen skall inkluderas i kallelsen. En bilägare som vill lösa in sin bil måste betala hela lånet balans och eventuella kostnader som uppstått under återbördande av bilen. Detta kan även innefatta långivarens advokatarvoden, även om avgifterna måste vara rimliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100730.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.