Återtagande Lagar i Oklahoma

I delstaten Oklahoma, har en säkrad borgenär rätt att överta säkerheter utan att få rättsliga myndigheter som deltar så länge det inte bryter mot freden. En borgenär måste lämna lämpliga pappersarbete med Oklahoma Tax kommissionen i syfte att erkännas som en säker lienholder för fastigheten. Oklahoma återbördande lagar beskriva rättigheter säkerställda borgenärerna och processen för att överta säkerheter. Lienholder rättigheter

En borgenär som finansierar fastighet har rätt att återta egendom när gäldenären inte fullgör en avtalsenlig förpliktelse att betala av lånet i tid. När gäldenärer köpa fastigheten genom en finansieringsplan, de normalt måste underteckna ett kontrakt listar fastigheten köps, datum lånebeloppet, när betalningarna ska göras och borgenärens rätt att återta säkerhet om gäldenären upphör utbetalningarna. Addera borgenären har till Record Security Räntor


En lienholder måste lämna in en blankett lien post, intyget om titeln, eller en ansökan om intyg om äganderätten till Oklahoma Skatt kommissionen att spela sin panträtt i fastigheten. Det lienholder måste också lämna in en tillverkares ursprungsintyg tillsammans med kvarstad ansökningsavgift till Oklahoma Skatteverket kommissionen.
Återtagande

Om gäldenären bryter mot kontrakt och är inte längre möjlighet att göra utbetalningar i tid, kan den säkrad borgenär skickar ett skriftligt meddelande till gäldenären om att den planerar på repossessing fastigheten. Om borgenären inte kan komma i kontakt med gäldenären eller om gäldenären inte är villiga att samarbeta, kan borgenären lokalisera egendom och juridiskt återta den. Borgenären kan inte bryta mot freden eller bryta mot någon intrång lagstiftning när repossessing fastigheten.
Försäljning av säkerheter

Kreditgivaren får sälja fastigheten att ta igen eventuella utgifter och betala av resterande utestående saldot på lånet. När borgenären har satt ett datum för att sälja fastigheten, måste ett meddelande om försäljningen datum, tid och plats skickas till gäldenären, såvida gäldenären undertecknat ett dokument som anger att han inte behöver anmälas av försäljningen. När fastigheten säljs, är alla rättigheter till egendom överförs till den nya köparen.
Återta Collateral
p Det är oftast en liten mängd tid där gäldenären kan försöka återta fastigheten innan den säljs av borgenären. Om gäldenären har möjlighet att nå en överenskommelse med kreditgivaren och uppfylla eventuella monetära skulder åtaganden, kan gäldenären kunna få egendomen tillbaka. Kostnaderna gäldenären kan få betala inkludera uteblivna betalningar, liksom alla andra rättsliga eller administrativa avgifter borgenären uppstår att återta egendom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100697.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.