Hur man ger upp ett fordon till en Car Finance Company

Om du kämpar för att göra fordonets betalningar på en finansierad bil, kommer din sista alternativet vara utmätning - eller, kan du avstå bilen villigt. Det här alternativet kan du spara lite pengar i avgifter och kostnader återtagande. Att ge upp en finansierad bil till en återförsäljare är ganska enkel, men efteråt kommer du att vara på kroken för återstoden kvar på lånet samt eventuella avgifter som långivaren för auktionen kostnader. Saker du behöver
Bil
finansieringsavtal
Visa fler instruktioner
1

Se till att du inte längre har råd med bil betalning. Överlämnar ett fordon betyder inte att du inte längre kommer att vara ansvarig för lånet - det betyder bara att du kan vara skyldig mindre
2

Kontakta din auto återförsäljare och varna dem om att du inte längre kan göra din bil. betalningar. Se till att prata med antingen en ekonomichef eller ett konto service representant.
3

Fråga om dina alternativ och processen innan kapitulera fordonet. Du vill veta vad du får dig in i innan du faktiskt ge upp fordonet. I vissa fall kan det kosta mindre att hålla fordonet än att avsäga sig det.
4

Rengör bilen och tvätta den. Fordonet kommer att säljas på auktion. Ju bättre bilen ser ut, desto högre upp kommer att sälja för, och desto mindre kommer du att hamna återstår att betala på billån. Gör auto reparationer om det behövs.
5

Ta bilen och eventuella extra nycklar till dealern. Surrender bilen. Du kan behöva att registrera ytterligare pappersarbete bemyndigande auktionen.
6

kontakta långivaren för att få resultatet av auktionen. Du kommer fortfarande att behöva betala mellanskillnaden mellan det utestående beloppet och auktion priset - inklusive eventuella avgifter. Du kan också behöva betala en högre ränta på grund av överlämnandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100686.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.