Varför Car Repossessors föredrar att använda bilnyckeln till bilen bogseras ?

Bil repossessors föredrar att använda knapparna under bogsering eftersom använda tangenterna möjliggör en snabbare återtagande . Snabbt kör bilen iväg från scenen också innebär att gäldenären är mindre benägna att ha tid att svara på utmätning . Fördelar

ha en nyckel gör en repossessor att komma in i ett fordon utan incidenter . Dörren lås-och startsystem kan användas normalt , och skador på övertagen fordonet mindre troligt .
Typer

repossessor kan ha en exakt kopia av din nyckel , eller han kan använda en modifierad nyckel eller " rakning nyckel " som fortfarande gör tändningen att fungera . Genom att köra fordonet till ett upplag istället
Effekter

bogsera den , kan utmätning företaget undvika skador på bilen .
Missuppfattningar

Finansbolag inte behålla en kopia av dina bilnycklar på fil . Även om vissa långivare spåra viktiga koder , kommer en repossessor behöver en låssmed för att få en nyckel gjord .
Varning

Facing ett fordon återtagande är en svår situation . Om bilen är upp till utmätning , redan din kredit värdering påverkas . Lägg inte upp en kamp med en repossessor , oavsett hur de planerar att flytta bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100692.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.