Bil Återtagande Tips & Tricks

överta en bil är som en katt och mus. Om du är repossessor (repo kille), då är du katten medan samarbetsvillig bilägaren är musen. Avtalsrätt tillåter bilar att bli övertagen särskilt om ägaren (lån låntagare) är bakom på hans payments.Let oss ta en titt på några av de tips bil återbördande och tricks som vanligen används av repo killar och vilka åtgärder han kommer att vidta för att hitta din bil. Satellitövervakning

Många av dagens bilar är utrustade med satellitövervakning, som hjälper föraren att färdas från punkt till punkt samt att signalera efter hjälp i händelse av problem. Till exempel kan repa killar tillkalla hjälp av en tjänst som OnStar att spåra din GM produkt, förutsatt att du inte koppla bort batteriet först.
Satellite Iakttagande

Modern teknik i kombination med Internet har gjort det lättare för repo killar att hitta din bil. Allt de behöver göra är att logga in, gå till Google maps och zooma ner till där du bor eller arbetar. Vissa kartor erbjuder utsikt över gatan, vilket kan hjälpa till att hitta din bil eller åtminstone ge reporäntan killen information om närliggande parkeringsgarage där du kan ha gömt bilen.
Rent bedrägeri

När det gäller att överta bilen, inte förvänta sig en moral klausul att hålla repo män från att ta bilen. Titta på det från deras synvinkel: Om du är villig att avstå bilen, då reporäntan killen kommer att göra allt för att ta tillbaka bilen på uppdrag av finansbolaget

Ett knep är att ringa. du på din mobiltelefon och berätta att du har en leverans till ditt hem. När du kommer hem i bilen att de planerar att återta, då du har kört in i deras fälla.

En annan metod är att ta vad som verkar vara en vanlig pickup och konvertera det inom några sekunder till en repa lastbil . En dold vrakbärgare enhet framträder under lastbilen och kan anslutas till någon bil att återtas. Den vakande ägare är chockad som vad som verkar vara en vanlig lastbil plötsligt förvandlas till en repa lastbil, carting deras fordon bort.
Varningar

Statliga lagar skyddar båda parter i händelse av ett fordon återtagande. De flesta stater kräver att reporäntan killen att identifiera sig och visa dokumentation att låta honom ta bilen. Fysiskt våld kan inte användas, om du vägrar lämna över dina nycklar, vara säker på att reporäntan killen förmodligen redan haft en låssmed skära honom en uppsättning. Ta bort all dokumentation och personliga tillhörigheter från bilen när det är återbördats, du kan ha problem att hämta dessa poster senare. Känn dina rättigheter och alltid hålla dig inom lagen. Om du är osäker, ring polisen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100684.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.