Hur man handskas med en bank bil Återtagande

En av livets största frustrationer kan vara när du inte kan betala dina räkningar i tid och när banken repossessing din bil. När bilen är återbördats, är din huvudvärk inte över. Faktum är att det egentligen bara börjat. Instruktioner
1

Välj om du ska dölja din bil från banken eller om ni kommer att vända det graciöst. Om du vill dölja din bil, du kommer att behöva vara smart. Banken kommer att skicka en repo man som får betalt för att hitta din bil. Han kommer att gå till ditt hus och kanske slå läger och vänta för att se var du går när du lämnar ditt hus. Han kan följa dig tills du kommer till din bil.
2

Kommunicera med din bank när bilen är återbördats. Du kanske inte har kommunicerat med din bank innan återtagandet. Men om du inte kommunicera med dem efteråt, kommer du att ha en svår tid att förstå dina alternativ.
3

Bestäm om du vill banken att hålla din bil eller om du vill betala dina förfallna belopp och få din bil tillbaka. Detta kan vara knepigt ibland. Om du är i ekonomiska tvång, betalar din bank hur mycket de vill ha för att du ska få tillbaka din bil kan vara en lång ordning. Det kan bara vara bäst att låta dem behålla bilen. Om du gör det, vara beredda att fortfarande vara ansvarig för en stor del av förändring från din bil lån och för utmätning att vara på din kredit rapport.
4

Betala återbördandet avgift för Repomanen . Din bil är troligen i en avlägsen återtagande parkeringsplats någonstans. Du måste inte bara betala avgiften för att ha din bil återtas i syfte att få det tillbaka, kommer du också att betala ett pris för att ha bilen parkerad i återbördande parkeringen. Detta kan vara ganska dyra.
5

Drive med en kompis till bilen återbördande parkeringen att plocka upp din bil. Prata med någon på kontoret för återbördande mycket och visa dem det pappersarbete som du har betalat alla avgifter för att återta din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100649.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.