Hur att skriva ett brev om återtagande

Så du har befunnit dig i den olyckliga situationen att repa någons bil . Det är inte en bra position att vara i om inte ditt hjärta är gjort av sten , men det finns ett taktfullt sätt att göra det . Hur ? Läs min artikel för att ta reda på . Saker du behöver
dator för att skriva ditt papper bokstäver US - brevpapper om du har det
Visa fler instruktioner
1

I själva brevet , kortfattat berätta varför du skriver . Till exempel , Dear ________ , jag skriver med hänvisning till ditt lån # ______ som nu är oreglerade sedan längre tid . Vi har försökt flera gånger att kontakta dig , men tyvärr har misslyckats . Du lämnar oss inget annat val än att vidta omedelbara åtgärder .
2

Lista de åtgärder du ska vidta mot den enskilde . I detta fall skulle det vara att återta sitt fordon . Ett exempel kan vara :

Medan vi beklagar att vi måste vidta någon åtgärd alls , har din ovilja att samarbeta med oss lämnade oss utan några alternativ . Så kommer vi att överta ditt fordon .
3

Stäng genom att säga igen hur olyckligt det är för dig att ha att återta sitt fordon .
4 < p > Registrera ditt brev . Om det finns några bilagor , såsom försök till kontakt med personen , sena meddelanden , etc , bifoga dem till ditt brev .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100677.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.