Hur man undviker en Återtagande

Återtagande är något vi alla vill undvika. När finansiella förhållanden blir trångt, är det naturligt att oroa sig för möjligheten att ha din egendom tas ifrån dig på grund av din underlåtenhet att göra betalningar på det. Naturligtvis, om din bil är återbördats, du kan inte gå till jobbet, i vilket fall ditt hus kan få återtas, eftersom du inte tjänar pengar för att göra betalningar på det. Tack och lov, oavsett hur illa dina pengar situation kan vara, det finns sätt att undvika ett återtagande. Instruktioner
1

Se till att du hålla ständig kontakt med dina fordringsägare. Om de hör ingenting från dig och du får efter med utbetalningarna, kommer borgenärerna anta att du har någon avsikt att betala, och kommer att gå vidare med utmätning. Låt dem veta om din situation och ge dem en uppfattning om när betalning kan förväntas.
2

Försök att förhandla fram nya betalningsvillkor. Många långivare är villiga att arbeta med dig om du är i ekonomiska trångmål. Du kan be om en lägre månatlig betalning eller ränta, en betalning forebearance eller begära att dina missade betalningar placeras i slutet av ditt lån. Oavsett om din långivare är villiga att arbeta med dig beror mycket på din tidigare betalningshistorik och kreditvärdighet.
3

sälja objektet som är i fara för att återtas. Du kommer inte få varan längre, men du kommer att undvika att få en utmätning placeras på din kredit rapport. Om du gör tillräckligt med pengar, kan du köpa en billigare ersättare objekt.
4

Hyr ut din bostad. Detta är ett särskilt effektivt sätt att undvika utmätning på ett hus, men kommer också att arbeta för en bil. Du får regelbundna månatliga betalningar som gör att du kan fortsätta betala på lånet tills det är antingen betalas av eller du har pengar att återuppta betalningar på egen hand.
5

Deklarera konkurs som en sista utväg . Eftersom en bil eller hus lån är, kommer du inte att kunna utplåna skulden helt, men du kan ordna en rimlig återbetalningsplan genom en kapitel 13 konkurs. Ett kapitel 7 konkurs kommer att hålla dina fordringsägare i schack tills konkursen är urladdat, vilket ger dig tid att komma på fötterna ekonomiskt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100648.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.