Hur Justera Bränsletryck på en BBC-Holley 750

En Holley 750 förgasare för en big block Chevrolet motorn är inställd på att arbeta på mellan 5 och 7 kg. av bränsletrycket i systemet. Den Holley förgasare är inställd för att köras vid detta tryck under hela sitt arbetsområde, med maximalt tryck på bilens tomgång, och det lägsta trycket vid full gas. Det finns ingen specifik justerskruv eller spak på 750 förgasaren för att justera bränsletrycket. Men om du upplever för mycket eller för lite bränsle flöde, är bränslet nivåjusteringen sannolikt problemet med din bränsleflöde. Saker du behöver
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn på plant, jämnt underlag och höja huven.
2 < p> Ta bort vingmuttern som håller luftrenaren på plats och lyft luftrenaren av motorn.
3

Titta på passagerarsidan av förgasaren. Du kommer att se ett spårskruven mot framsidan av förgasare som inte säkrar en del på förgasaren. Detta är bränslenivån sikthålet plugg. Ta försiktigt bort den här skruven.
4

Titta inuti hålet. Om det inte finns någon bränsle droppar ut, då bränslet är för låg, det är vad som orsakar problemet bränsletryck. Om bränslet rinner ut ur hålet snabbt, då bränslet är för hög. Hitta ett annat spårskruven ovanpå förgasaren som är av samma storlek som den pluggskruv. Detta är bränslenivån justerskruven. Vrid skruven moturs för att höja bränslenivå (eller medurs för att sänka bränsle-nivå). Den perfekta inställningen är sådan att bränslet håller även med botten av hålet. Sätt tillbaka pluggen och luften renare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92396.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.