Hur man installerar Turbonetics

Turbonetics turbokompressorer producera ett antal olika turboaggregat för din bil i både byggsats och enskilda enheter som gör att du kan anpassa din turbo kit. Utan tvekan är det bästa sättet att gå att köpa ett komplett turbo kit. Dessa inkluderar alla nödvändiga VVS och elektriska komponenter som du behöver för att göra din bil köra rätt och inte behöva förlita sig på en mekaniker senare. Även om detta är en relativt utmanande uppgift, kan du göra det med lite tålamod och gott om ledig tid att ägna åt din bil. Saker du behöver
3/8-tums Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Läs instruktionerna som medföljer den Turbonetics kit noggrant innan du börjar arbetet med att avveckla bilen i förberedelse för installationen. Detta kommer att se till att det inte finns några överraskningar i butiken om det finns några speciella instruktioner som rör din bil.
2

Separat och katalogisera de delar av satsen genom att jämföra dem med bruksanvisningen: s lista över ingående delar. Alla delar som behövs för installationen bör ingå med turbo kit. Om inte, köper de delar som behövs innan du börjar.
3

Installera den uppgraderade datorn i bilen i stället för beståndet dator. I de flesta fall är installation av datorn ett krav på tillsats av en turboladdare av en typ till en bil inte ursprungligen utrustats med ett. Den uppgraderade Datorn tar hänsyn till de ytterligare kylbehov i bilen samt de nya bränsle /luft förhållanden.
4

bort bilens rutan lager luft och luftintag kanalsystemet. Vanligtvis sträcker denna svarta röret från toppen eller sidan av motorn till en svart låda nära bilens kylare. Ta bort dessa komponenter med en hylsnyckel eller skruvmejslar.
5

Byt fordonets stock skenor bränsleinsprutning eller bränsleinsprutningar med insprutningssystemet ingår i satsen. Denna del av installationen är oerhört viktigt. Din bil måste använda rätt mängd bränsle eller det kommer inte att fungera korrekt.
6

Töm bilens motorolja och sedan på pannan motorolja att köra Turbonetics turbo s linjer oljekylning. Man går till ena sidan av oljetråget, den andra går till den andra. Se dina specifika fordon instruktioner för att avgöra var du ska montera de kallare linjer exakt.
7

Montera insugningsröret på motorns spjällhuset, och montera turbon till insugningsröret. Anslut ledningarna oljekylare till turboaggregatet. Du kan hitta rätt monteringsriktningar tydligt märkta på turboaggregatet bostäder och i bruksanvisningen.
8

Montera luftfiltret till insugningsröret, och sedan montera röret luftintaget till turboaggregatet bostäder. Använd klämringskopplingar som du kan dra åt med en hylsnyckel.
9

bort bilens gamla header och installera ersättande header medföljer Turbonetics kit. Observera dock att vissa bilar använda en knacka röret svetsas till sidhuvudet som ansluter till avgasinloppet av turboaggregatet. Installera avgas-returrör enligt bilens specifika instruktioner. Medan du gör detta, installera Turbonetics wastegate mellan sidhuvudet och turboaggregat för att skydda motorn från alltför mycket laddtryck.
10

Fyll motorn med olja innan du kör bilen, och när du börjar det, låta motorn gå en stund för att prima turbo med olja. Detta hjälper till att förhindra skador på Turbonetics turbo bostäder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92385.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.