B & M Megashifter Installationsinstruktioner

The B & M Megashifter är en av de mest ikoniska Växelreglage muskel bil du kan installera i din bil. Lyckligtvis är Megashifter inte en del som endast kan installeras på en muskel bil. Det kan i själva verket vara installerat på alla tre-eller fyra-hastighet fordon med en befintlig golvmonterad shifter. Innan du påbörjar installationen av din B & M Megashifter, se till att du har alla nödvändiga verktyg och reservdelar du behöver för just din bil. Saker du behöver
3/8-tums enhet socket som
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Läs igenom instruktionerna som medföljer B & M Megashifter avseende just din bil. Vissa fordon kräver speciella anslutningar till transmissionen själv, medan B & M shifter tillåter andra fordon att utnyttja sina kopplingar lager skift.
2

Ta boot stock shifter från fordonet, om den är utrustad med en, genom att ta bort trimringen eller genom att dra ut det ur sitt hölje. När detta är klart, når runt bakom växelspaksknopp och lokalisera som håller vredet till växelspaken. Dra ut stiftet genom att bända upp den med en skruvmejsel, dra växelspaken bort av växelspaken och ställ den åt sidan. Addera 3

unbolt beståndet shifter enheten från fordonets golv med hylsnyckel. För de flesta automatiska växellådor, kan detta göras i ett stycke, eftersom växlingsenhet styr överföringen med kablar. När växelreglaget låste upp, ställ den åt sidan med kablarna fortfarande anslutna.
4

Sätt ihop B & M Megashifter enligt anvisningarna som medföljer i paketet. Var särskilt uppmärksam på de förslag på var att trimma växelhuset enligt behoven av ditt fordon.
5

Koppla överföringen kopplingen från den gamla shifter samt övergången indikatorn, om sådan finns , och sedan koppla dem till B & M shifter enhet. När detta är gjort, bult övergången enheten till fordonets golv i stället för lager shifter enheten. Om du måste använda kopplingar ersättare skift, installera dem nu.
6

Kör bilen genom sina redskap för att se till att var och en hamnar rätt, och att de lockout fungerar som det är tänkt att. Lockouten är den lilla avtryckaren ligger precis framför växelspaken. Detta förhindrar överföring från oavsiktligt kastas in i fel växel. När lockout är på plats, till exempel, kommer du inte att kunna trycka spaken i friläge utan att avtryckaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92358.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.