Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man använder en Tire-Patch Kit

Vägar och motorvägar är fyllda med olika vassa föremål som ibland gör sin väg in i ett av bilens däck. Om det lämnas ofixerad, kan detta resultera i en lägenhet. Det finns olika sätt att åtgärda detta problem, en av de mest effektiva är en däck-patch kit. Ett däck patch kan erbjuda en nästan permanent lösning på din drabbade däck. Här är hur man använder en däck-patch kit. Saker du behöver
Tire-patch Tänger kit Addera Visa fler instruktioner
1

Byt drabbade däck med ett reservdäck, om det alls är möjligt. Patching ett däck är väsentligen lättare när det är inte på fordonet. Det är också mycket säkrare att fixa däcket i bekvämligheten av ditt eget uppfart.
2

Undersök drabbade däck och lokalisera främmande föremål. Ta bort föremålet från däcket. Du kan behöva använda en tång för att få bort föremålet. Släng den utländska posten.
3

Täck spetsen av patch-kit sond med några droppar av gummi cement. För in proben i punktering på däcket. Med hjälp av en vridande rörelse, förflytta sonden in och ut ur punkteringen. Detta tjänar till att applicera klister under rengöring av punktering.
4

Ta en av reparation remsorna ur satsen och trä det genom nålsögat av sonden, stannar i mitten av remsan . Återigen, applicera några droppar av gummi cement till sondens spets.
5

Tryck mätproben och reparation band till punktering (detta kan vara knepigt med mindre punkteringar) tills endast omkring en fjärdedel tum av bandet sticker ut från däckets yta.
6

Gör ett 1/4 varv med sonden handtag och dra sonden ur däcket. Plåstret bör finnas kvar i däcket när du tar bort sonden.
7

Trimma reparation band som sticker ut ur däcket ner till ca 1/8 av en tum.
8

Använd en kompressor för att ersätta någon luft som kan ha läckt ut ur däcket. Din däck bör åter uppblåsta och redo att komma tillbaka på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70707.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.