Felsökning BMW Dimljus

dimljusen på en BMW bör kontrolleras var sjätte månad för att se till att de fungerar korrekt. När du märker att dina dimljus inte fungerar, kan några saker vara fel med dem. Felsöka de vanligaste problemen, och du förmodligen kommer att kunna ha fungerande dimljus på nolltid. Instruktioner
1

Öppna luckan gruppcentralen. Vrid låset handtaget moturs och dra ner på säkringen luckan.
2

Ta bort säkringen för dimljus och kolla upp det för att se till att metallbandet inne i säkringen inte bränns eller bryts. Om det är, byt ut säkringen mot en ny säkring med samma ampere. Addera 3

Öppna huven och kontrollera ledningarna löper från dimljusen till brandväggen. Kontrollera för skador på ledningarna. Eventuella slitna ledningar får endast utföras av en professionell mekaniker.
4

Kontrollera lamporna dimljus. Ta ut den elektriska kontakten på dimljus ballast, och vrid glödlampan moturs för att låsa upp den från huset. Dra ut och kolla glödtråden inuti lampan att kontrollera att det fortfarande är intakt. Eventuella trasiga lampor behöver bytas.
5

Kontrollera strömbrytaren inne i kabinen. BMW dimljus växlar normalt lysa. Om du slår på strömbrytaren på och det inte lyser, är din switch förmodligen trasigt och behöver bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64474.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.