Vad sägs om bilstörning? Lär dig hur du identifierar ljudet av en bil

                       [Ägarna] onormalt goda kunskaper om familjebilar är inte en sjukdom, lät verkligen hemskt! Jag tror att varje omnämnande av onormalt ljud bilar ofta driva människor kommer att identifiera sig med, oroliga under en lång tid, men kan inte hitta orsaken till onormalt ljud, eller acceptera, Eller fortsätt att kontrollera, och slutligen misslyckas det med några få personer. Att köra på vägen varje dag, till och med ett litet buller, räcker för att göra människor irriterad och oroliga. Har fordonet verkligen ett stort problem? Fordonet kommer att avge lite buller under normal körning. Om bullret överstiger ett visst område kan det dock betraktas som onormalt kroppstörning.
Först lära sig att skilja onormalt ljud
bil som hör till ljudet av onormalt ljud rimlig fråga, är vanliga bilägare svårt att urskilja vad som är onormalt ljud misslyckande, vilket är onormalt ljud rimligt. Till reparationsverkstaden för att upptäcka onormalt buller gick bara omkring 20% ​​av bilarna verkligen fel. Utrustad med en turboladdad motormodeller måste ljudet och ljudet av sugmotor skillnad finns, fordonsmotorskyddet är installerad kan också genereras på grund av friktion ljud, vissa ägare efter exponering för olika bilar, förmodligen på grund av deras Brist på förståelse för mekanisk kunskap, misstag för rimligt ljud som fordonsfel. Därför lära dig att skilja bilbuller och undvika att slösa tid och ansträngning. Här är några
inte fel av onormalt ljud:
ägare: ord när min bil kör på motorvägen, kommer motorn ljudet vara stor, liksom den ”fria test” för att kontrollera vad som är orsaken Expert: Det är normalt för bilen att resa högt på motorvägen. Eftersom motorn är i hög hastighet är motorvarvtalet högt och ljudet är naturligt större än den låga hastigheten. Om ljudet av motorn är likformigt är det normalt ljud. Om ljudet inte är enhetligt måste du kontrollera stationen för att bestämma problemet.
ägare: Min bil var kallt när det regnar, kommer det att bromsa onormalt ljud, vill veta hur man ska hantera
Expert 😕 Under normala omständigheter, så länge användningen av bromsarna kommer att orsaka friktion, det finns ljud. Om ljudet är oregelbundet vid användning av bromsarna, kontrollera att bromsarnas slitageyta är normalt. Om det regnar när bromsarna har onormalt ljud, det är oftast inte fallet bromsar ska vara några problem, eftersom den drivande regn, stänk regn lätt fäst sedimentera på bromsarna, vilket broms onormalt ljud.

Lämna ett svar