Fyra stora reservdäckbyte process och tiden registreras

I den nuvarande formen av inhemska reservdäck placeras på marknaden vanliga modellerna kan sammanfattas i fyra, den vanligaste av dessa är placerad längst ner på stammen, dels de flesta av MPV, reservhjulet hängande SUV (zon) och skåpbilar som används, är det tredje partiet plug-SUV, reservdäck används, den sista delen av lyxbilar på senare år i synnerhet, high-end SUV Komprimerade reservdäck som successivt blir populära. Idag har vi genomfört ett försök om hur man byter ut och byter ut de fyra mainstream reservdäcken.

Experiment 1: inbyggd i bagageutrymmet reservdäck

Inbyggd reservdäck bakluckan på den inhemska personbilsmarknaden är för närvarande den vanligaste formen av reservdäcket placering, alla av oss är bekanta med de allra flesta bilar har antagit denna form av placering vi idag första försöken av detta slag är den vanligaste inbyggda reservdäck i bagageutrymmet, valde vi modeller som finns på marknaden är också mycket vanligt FAW Toyota Corolla. Det första steget

däckbyte är att öppna bakluckan, tog ut skräp och placeras i bagageutrymmet på bilen eller någon att ta hand om plats, om människor snatteri, är detta mycket viktigt. Ta sedan ut bytesverktyget och reservdäcken. Eftersom Corolla använder reservdäck i full storlek, är det en stor insats att ta den ur bagaget. Efter

ut reservdäcket på marken en liten påkänning erfordras för att framhjulen kan placeras upp till en sådan navyta repas, och för det andra för att ta sig tid att vara också Det blir bekvämare. Efter

efter ovanstående steg två till den verkliga dags att byta däck, vid denna tidpunkt inte oroa jack upp bilen, och de första fem bultar med en skiftnyckel för att lossa fordonet öppen. Under normala förhållanden kommer bultarna att vara täta, och det är svårt att vrida dem med armens styrka. Vi rekommenderar att du använder en fot på skiftnyckeln för att vrida bulten genom kroppens vikt. Efter det att de 5 bultarna har lossnat kan jackan placeras för att lyfta fordonet.

Vanligtvis domkraft placeras under kjolen mellan två hjul & ldquo; revben & rdquo; position kommer positionen för det specifika fordonet i instruktionsboken att beskrivas i detalj. Naturligtvis kan om tiden kan inte hitta en handbok också något liknande slits genom lutade sig över, direkt stöd till uttaget i detta läge.

När fordonet är uppburen från bulten på hjulet endast behöver vända medurs på en enhetlig och skruvas inom deras synfält, och sedan reservdäcket sätts i diagonalt Sättet är att dra åt däcken flera gånger. Efter domkraften och ner genom samma metod som tidigare avskruvning av bulten 5 i order diagonala bultarna återfästbar sido.

Vid denna punkt hela processen att ändra däcket i princip komma till ett slut, varefter bara behöver ersättas däcken och verktyg in i bålen, och vik en gång från Skräp som tas bort från stammen kan användas.

ersätta denna vanligaste inbyggd reservdäck i bagageutrymmet, vi hela-det-själv och använda den ursprungliga bilens fordonsverktyg och tidskrävande i cirka nio minuter, gick hela processen smidigt, naturligtvis, måste Det är verkligen en fysisk aktivitet att säga att byta däck. Buick hängande reservdäck enligt

På den första sidan, avslutade vi utbyte av de mest traditionella sättet att inbyggda reservdäck i bagageutrymmet i den andra sidan kommer vi att använda mer plug-in Toyota RAV4 reservdäck Samma experiment utfördes på GL8 och Audi Q5 med ett uppblåsbart reservdäck och tiden registrerades.

Lämna ett svar