För att handskas med vanliga fel lär dig praktiska metoder för underhåll

Nu bilar har blivit våra livsförnödenheter, transportmedel, gör han våra liv bekvämare. Men ibland kommer de att tempereras och ha lite glitch. Idag liten för alla att reda ut några vanlig metod för bil underhåll misslyckanden

Ett fel däck var sönderskurna

Nu en punktering främmande kroppar, i synnerhet naglar punkterade Fenomenet är mycket vanligt. Många bilägare väljer att byta däck för att rädda problem och hitta sedan en liten reparationsbutik på vägkanten för att reparera. Faktum är att den här metoden för patching små hål i däck endast används i tillfällig nödsituation. Sena effekter av denna metod är att köra i hög hastighet men också lämnat en säkerhetsrisk, vissa däck utanför mötet bara för att tillbringa tre eller fyra månader för att skrotas. Därför rekommenderas att de däck som ägaren har kompletterat finns i en professionell reparationsbutik efteråt. Efter insidan och vara utrustad med specialiserade demontering däckverktyget demontering däcket utanför navet, för att hitta trasiga hål, fyll med varm specialitet vulcanizer uppvärmd.

Fel Två bilar bränsleförbrukningen stigit

Om du plötsligt bränsle än vanligt och mer än 10%, kan det innebära ett problem med bilen. När detta händer bör vi först ta reda på orsaken till ökad bränsleförbrukning och låta rätt medicin vara förskrivet. Till exempel kan kopplingsglidning orsaka att motorns varvtal går förlorade. Discovery motor varvräknare ökat snabbt, men ökningen hastigheten är mycket långsam när slirande koppling kan bestämmas när du snabb acceleration. Behöver ersätta kopplingsplattan, kopplingsplattan och drivhjulet.

Misslyckande tre Zhidongshiling

Zhidongshiling inkluderar: bromspedalslag är för stor, bromsverkan är långsam, och till och med förlust av bromsverkan är mycket låg, öka bromssträckan. Det finns tre sätt att felsöka felet. (1) att kontinuerligt trycka ned bromspedalen, pedalkänsla ökade gradvis och fjädrande, men kommer då att pausa och pedalen förblir låg, det vill säga luft i bromssystemet, till bromssystemet hantera detta fall avgaserna (2) fotbromsen fungerar inte, men mycket få bromspedaleffekter ett kontinuerligt steg, typiskt bestående av en bromspedalslag är för stor eller för stor bromsspelrummet. Pedal fria resor bör justeras och sedan kontrollera bromsspelrummet för broms reparation sönderfall (3) när bromspedalen trycks ned, inte svag inte sjunka om nödvändigt, men är dålig bromseffekt av hjul bromsfel fenomen, broms sko olja eller dålig kontakt, friktion åldrande, slitage av ojämnt slitage, bromstrumman. Bromstekniken bör kontrolleras och justeras och repareras vid behov.

Lämna ett svar