Behandla bilen ”skorpionsjuka” tre oberoende lösningar

                

Hornet är en enhet som ofta används vid körning. Om hornet störs är det obekvämt att köra. Ibland trycks hornet, ljudet är inte som en mygga, det är väldigt hesigt, inte ens lite ljud. Vad är orsaken till detta?

Låt oss först titta på hur högtalaren fungerar. När hornet knappen trycks på ratten eller någon annanstans, kommer att vara strömmen från batteriet flyter genom kretsen i solenoidspolen horn relä, är en elektromagnetisk spole för att attrahera den rörliga kontakten hos reläströmställaren sluten, kommer ström att flyta vid hornet. Strömmen gör att elektromagneten inuti hornet fungerar, vilket gör att membranet vibrerar och gör ett ljud.

Enligt författarens erfarenhet är det ofta fel i hornet i många fel relaterade till hornet, när problemet uppstår. Särskilt i närvaro av vissa defekter i utformningen av bilen horn monteringsläget när det regnar är det lätt att trumpet regnvatten, orsakar skador på högtalaren. När högtalaren inte ringer, det finns en gemensam fel plats högst tre poäng, det vill säga hornet själv och horn switch kontakter utnyttja horn, när ett fel inträffar kan kontrolleras med hänvisning till följande steg.

(1) Ibland ringer det inte. Horn switch, om högtalaren är ibland högt, ibland högt, främst i kontakt med insidan av horn brytarkontakten är inte bra, är att vissa talare själva problemet.

(2) Ljudet är hes. För det mesta på grund av dålig kontaktkontakt, särskilt de olika kontakterna kring ratten, är det lätt att bära kontakterna på grund av att de används ofta.

(3) Inte alls. Kontrollera först säkringen för att se om den blåses, koppla sedan ur högtalaren och använd en multimeter för att mäta huruvida det finns ström när hornkontakten är påslagen. Om det inte finns någon ström, kontrollera horn och horn relä sele, om det finns el, är det problemet med horn i sig, i vilket fall kan du prova att justera justermuttern på hornet för att se om ljud, om du fortfarande inte ring, byt ut högtalaren.

Lämna ett svar