Vinter smörjmedel bör väljas för att undvika bilen, ”kortlivad”

Nyligen, är Kinas nordligaste Heilongjiang-provinsen inleddes en sällsynt torr och kall vinter temperaturen mycket låg. För privata bilägare som lämnar sina fordon utomhus för natten blir det ett problem att undvika skador på bilmotorn i extremt kallt väder. Insidarna föreslår att ett rimligt val av smörjmedel effektivt kan förhindra att bilen blir kortlivad.

& nbsp; Motorn är bilens hjärta, och smörjmedlet är färskt blod som flyter mellan motorn och kroppsdelarna. & Rdquo; fordonsindustrin nästan ett decennium av dagliga nödvändigheter Kun berättade för reportrar, ofta fast motion friktion mellan metalldelar inuti motorn till varandra, bara att välja rätt smörjmedel för att minska motorns slitage delar, längre livslängd. ”Speciellt vid lågtemperaturvädret är termisk expansion och kontraktionstemperaturskillnad för olika delar av bilen stor, vilket har stor inverkan på motorns livslängd. Valet av smörjolja är viktigare. & pdquo;

Enligt experter bör rimligt urval av fordonssmörjmedel beaktas vad gäller viskositet och specifikationer. Typiskt, de låga vintertemperaturer, ägaren bör välja en lägre viskositet smörjmedelsprodukter, så att när motorn startas, kan smörjoljan strömma snabbt till motsvarande delar, smörj bildelar.

& nbsp; Vid valet av smörjmedelsspecifikationer rekommenderar vi vanligtvis att ägaren använder en högre smörjmedel än fordonets manual, vilket ger bättre skydd för motorn. ”Experterna anser att även om kvaliteten på de högkvalitativa smörjmedelsprodukterna effektivt kan minska slitage på delar, men ägaren inte behöver överdriva höga specifikationer, är” bara det bästa för fordonet det bästa ”.

Insiders föreslog att på vintern när fordonet tillsätt olja, bör se kroppen plant tillstånd, och starta motorn värma upp under en lång tid i förväg, så att du kan stärka likviditeten smörjmedel. Dessutom kan olika smörjmedel inte blandas.

Lämna ett svar