Experter påpekar vad som bör uppmärksammas när den nya bilen skickas för första gången

                

nybörjare mekaniker måste veta fem tips

1. Känn dig själv

ägare: välja vilken verkstad bilreparationer

Expert 😕 Var noga med att reparera Välj en pålitlig reparationsverkstad. Denna tillförlitliga huvudindikator inkluderar kvalitet, pris, skala och fordringar. I allmänhet har storskaliga reparationsbutiker inget utrymme att förhandla. Även om fabriken inte betyder att alla aspekter är bra, finns det åtminstone viss garanti vad gäller skalans och teknisk styrka. Medan vägkanten är väldigt billigt är det ofta svårt att lösa problem när de inträffar.

2. avlägsna förflutna attack

ägare: bokningsservice är bra

Expert 😕 telefon och bokningssystem sparar inte bara underhåll tid, men också känslan av de första kunderna. Vid reparation av reparationsverkstaden, var noga med att beskriva felet i bilen så detaljerat och tydligt som möjligt för att få vägledning från teknikerna i verkstaden. Genom att kommunicera med affärspersonal i reparationsverkstaden kan vi inte bara upptäcka kvaliteten på reparatörens personal, men förstår också tekniken hos anläggningsunderhållsteknikerna.

3. väl medvetna

ägare: bilen slog inte reparera blyga tänkt

Expert 😕 Före reparation, se till att först anpassa sin mentalitet, med Ohälsosamma känslor kan påverka din bedömning. Dessutom måste du förstå de grundläggande tekniska förutsättningarna för den bil du kör, innan du skickar reparationen.

4. förberedd för

ägare: dagen kan inte plocka upp bilen Hur kan jag göra

Expert 😕 Den bästa ägare och verkstad när körsträcka av fordonet i växten tillsammans, Den ungefärliga positionen av bränslemätarens hand, utseendet på fordonet, reservdäcken och verktygen bekräftas och registreras. Var noga med att ta värdesaker från bilen för att undvika tvister.

5. öron

ägare: den nya bilen måste gå till de utsedda reparationsverkstäder gör

Expert 😕 Generellt vi köpt en ny bil i framtiden, kommer tillverkarna att införa oss till några av de 4S speciell underhållsstationer, som gropar varumärket eftersom det är en professionell service station, hårdvaran anläggningar riktigt bra, tillbehör kommer också från fabriken, som är en av våra skäl för att välja 4S reparation station. Men ju mer viktig orsak är att den nya bilen ägarens handbok anger att om ägaren av fabriken garantitiden inte underhåll reparation station utses anses ett avstående från rätten till garantianspråk. Så om din bil är inte uteslutet garantitiden måste du gå till tillverkaren specificerade 4S butiken för rutinmässigt underhåll, bör reparation vara så, så att det inte blir ett problem efter handtaget tillverkare undantag.

Den godkända servicestationen hos tillverkaren har dock en bra punkt. Så när vi kom till en reparationsstation, är mer mogen syn att bedriva affärer inte omedelbart, men bör lugna ner, sitter i loungen närmare titta och lyssna. Det viktigaste är att observera kommunikationen mellan andra bilägare och reparationsstationen eller för att få reda på nödvändig information via andra kunder.

Dessutom har experter också påminna ägare, viktiga delar när reparera en bil vara noga med att använda originaldelar, oavsett vilka tillbehör, se till att låta reparera anläggningen efter avslutad anges på underhållsintyg.

Lämna ett svar