Det är inte vad du föreställde. Modern och Mitsubishi motor ursprung

                

Under de senaste åren, hela bilmarknaden, särskilt som världens ledande bilmarknaden i nordamerikanska marknaden, främst i moderna som representant för den sydkoreanska märket kan beskrivas som dramatiska språng, produktion och försäljning av Hyundai Motor, den totala lönsamhetsnivån samt design och användar rykte har förbättrats avsevärt nivån (naturligtvis, av historiska skäl, Hyundai, är fortfarande dåligt Kia märken som Sydkoreas varumärke i Nordamerika). Den välkända, inte nödvändigtvis har vardera en bil ras i den härliga bilens historia varumärken är välkända biltillverkarna & ndash; & ndash; det finns en hel del synlighet på marknaden enligt de nuvarande villkoren för försäljning och kompletta okända i en bil ras den har en klart skinande ära i historien, och även många av dessa märken är också för kraftfull för att föras ner sin tävlingskarriär & ndash; & ndash; men knappast någon på marknaden har en central position i automotive Group varumärken eller har eller hade en stor prestation i tävlingskarriär där var och en av dem har förmodligen transkriberas till mikrofilm åtminstone kunna fylla en gemensam bibliotek med relaterade poster data och arkiv.

Idag är dessa är välkända stora depå under de senaste decennierna angelägna om att delta racing karriär i princip inte mycket relation med pengar, utöver reklam effekt att stimulera försäljningen utanför det vanliga civila bilar, Den största rollen är att samla relevant data och information som referens vid utformningen av civila fordon. I ovanstående beskrivning, tillbringar vi & ldquo; nästan & rdquo; ordet, till stor del på grund av närvaron av Sydkoreas Hyundai Group & ndash; & ndash; det hördes att spela racing koreaner göra? Eller har någon hört talas om några framsteg som gjorts av koreaner eller koreanska företag i racerbranschen? Sydkoreanska bilen en föga känd inspelning är först på senare år började med Red Bull Racing Modern Lawns – Cool drift racing i Nordamerika för att delta i evenemang och Pikes Peak Hill Climb (Pikes Peak Hillclimb), och dessa bilar är inte så mycket modern utveckling är det bättre Det sägs ha utvecklats med styrkan i Red Bull Racing-laget och många närstående företag i Nordamerika. Det vill säga, den sydkoreanska biltävlingar karriär inom show business termer, den grundläggande nära noll, inte en enorm samling av tävlingskarriär att förlita sig på uppgifter och information för att stödja den allmänna utformningen av affärsmodeller, fordonstillverkare är hur man gör detta Nivåer och språng i marknadsprestanda?

För att inte tala om Sydkorea i detta land, har en historia av nästan alla moderna industrin varade inte länge, med och ldquo; gamla industri Power & rdquo; ordet i stort sett ingenting att göra minsta relation. Redan nu koreaner utöver de relativt låga förädlade produkter, tillverkning och bearbetning nivå krav är relativt höga, relativt snabb återbetalning av digitala konsumentprodukter utanför branschen, för att inte tala om det inte finns några riktiga högkvalitativa produkter. Så hur gör de en tillräckligt bra bil för att göra marknaden välkommen? Det är viktigt att veta att samtida bilar är komplexa industriprodukter sammansatta från cirka 30 000 delar. Allt detta är utan tvekan ett misstankar.

För dessa frågor tror jag att vi kan ge ett enkelt och tydligt svar: de har fått synergi hos andra i utvecklingen av bilindustrin. Kanske det här svaret förklarar inte alla frågor, och det är lite för kort, men det är utan tvekan ett av de mest inflytelserika skälen.

Early samarbete
Hyundai Motor och Mitsubishi Motors i

​​I själva verket utvecklingen av modern industri i Korea, kan vi säga hela har en bra relation med den japanska, sydkoreanska första åren kan ha lite Det som kallas modern industri är arv av Japans förekrigstid som ockuperade Korea som sin koloni. Kanske under de senaste åren som nästan skvaller nyheter gav oss en mycket upprörda Japanska Koreanska intryck, men i det industriella området, effekterna av Japan till Korea, samt samarbete i affärer, fram till idag är exceptionellt tight. Även fram till mitten av 1970-talet, är Sydkoreas industri kändisar samt högre tjänstemän i den politiska sfären av landets militära fullt utbildade förkrigstida japanska utbildning, men också före kriget hade namnet på en japansk person.
modern Pony, i princip kan betraktas som en put Morris Mitsubishi 4G3 motor Marina

Så, efter att komma in på 1970-talet började den sydkoreanska regeringen att uppmuntra och främja utvecklingen av den koreanska bilindustrin, den sydkoreanska När företag började söka utrikes samarbete mer omfattande, tänkte koreanerna naturligtvis på japanska. Vid den tiden var Hyundai Group Hyundai söker en partner är bara på Heavy oberoende av Mitsubishi Motors (Mitsubishi Automotive Division oberoende av Mitsubishi Heavy Industries, Ltd., skapandet av en separat Mitsubishi Motor Corporation 1970) från Mitsubishi . Sedan 1973, Hyundai officiellt inledde sitt samarbete med Mitsubishi Motors från Mitsubishi Motors, inklusive införandet av motor, drivlina, chassi, ram ålder (använd inte bära ett chassi i att de flesta modeller, även känd som ett stycke ram Chassit och ramen är en komplett uppsättning teknologier. Sedan början av den moderna hög grad av Mitsubishi bil är märkt med avtryck (mer Tidigare i samarbete med Hyundai Motor Group Ford). Men efter början av samarbetet i de moderna aspekterna av den tvååriga och Mitsubishi 1975, den sydkoreanska bilen först verkligen dra nytta av den brittiska Morris och teknikutvecklingsföretag av Mitsubishi Motors, Hyundai Pony produktion.
Original Morris Marina

Kanske en vän såg detta och frågade 1975? Gud, det är 37 år sedan. Är det påverkan av den japanska Mitsubishi-bilen på moderna bilar de senaste åren? Svaret är klart ja, och effekten är stor. Benpian utrymmet är begränsat, inte har för avsikt att expandera detta ämne även här kommer depån omfattar båda modellerna liknande eller identiska förhållanden i konstruktion, tillverkning, process, GM av de olika komponenterna och så vidare-en jämförelse Analys, jag hoppas du förstår. Idag pratar vi bara om motorn de senaste åren, Hyundai-motorn är densamma som den automatiska bilen Mitsubishi.

Lämna ett svar