Undvik missförstånd i bilreparationsprocessen några missförstånd

                

Det finns vissa missförstånd i bilreparationer. Dessa missförstånd bildas gradvis under tiden då bilproduktionen är låg, fordonets reparationsprocess är bakåt och detekteringsmedel saknas. Under de senaste åren, med den snabba utvecklingen av vetenskap och teknik, med konstruktion och tillverkning av ett brett utbud av nya material, ny teknik, nya processer, kraftigt förbättra bilen, bilen inte fel av upplösningen av upptäckt och diagnos tekniken har mognat, är bilreparationer process ständigt uppdatera. Men människors förståelse ligger bakom utvecklingen av vetenskap och teknik, och det finns fortfarande stora influenser på de återstående missförstånden i fordonsunderhåll. Det finns främst 10 typer av prestanda:

1. Glidlagerets lagerbuss måste skrapas. Jag tror vevaxel av lagren motorstånglager när nya bär måste skrapas, inte skära lagret kan inte garantera god kontaktyta, även skrapa busken som en ledande teknik i bilreparationer. Den moderna bil, i synnerhet en liten motor, vilken vevaxel lagerbussning och vevstaken lagerslitstarkt legeringsbeläggningen är tunn, inte tillåta rakning, de motsvarande dimensionerna kan enda alternativet. Om det krökta lagret inte har någon lämplig storlek, kan vevaxeln slipas med hjälp av bashålets metod om det behövs för att få en lämplig passform.

2. Motorns vattentemperatur är inte rädd för högt. Vattentemperaturen är tillräckligt hög för att hitta orsaken, medan den låga vattentemperaturen anses vara normal. I själva verket är den moderna bilmotor vattentemperaturen låg vilket orsakar stor skada, kommer blandningen inte brinner fullständigt, effektminskning, ökad bränsleförbrukning och orsaka dålig smörjning, kan också orsaka alltför stora utsläpp.

3. Ventilutrymmet är större än småpunkten. Faktum är att ventilutrymmet är stort, det är inte tillräckligt med ventilhissens filialgrad, så att insugningsluften är otillräcklig eller att avgasen inte är slät, vilket bara minskar motoreffekten.

4. Ju mer olja du lägger till desto bättre. Jag tror att motorn plus oljan inte borde vara mindre, och det är lätt att bränna lageret när man lägger till mindre. Faktum är att tillsatsen av olja har orsakat skador på motorn, särskilt den lutande motorn och V-typmotorn. Det ökar rotationsmotståndet på vevaxeln och anslutningsstången och ökar mängden olja som sprutas på cylinderväggen, vilket resulterar i en ökning av koldioxidutsläppen i förbränningskammaren. Om motorns olja ökar så minskar motorns effekt, ökar slitaget och orsakar att utsläppet överstiger standarden.

5. Töm nav smörjning är inte tillförlitlig. Att fettfyllda inre navet, kan garantera smörjning av hjullager, endast lagerfett belagd run tom nav smörjning försäkrad, måste fylla tomrummet i mitten av fettet navet. Faktum är att detta inte bara släpper fett, utan påverkar också lagrets värmeavledning, vilket är skadligt för smörjningen av lagret.

6. Dra bromsen dåligt att se körsbärssläpvagnsbroms hjul har beskrivits låsplatta, moderna bilar kan inte exakt låst krav hjullåsningsanordning installeras för detta ändamål. Faktum är att hjulbromsstyrkans maximala värde är sidoslipningsläget innan hjulet är låst. När hjulet är låst, är bilens styrning i ordning, hjulet glider och det är benäget att misslyckas, så ju längre släpvagnen är desto bättre.

7. Spalten mellan brytkontakterna är större än den lilla. Faktum är att kontaktspalten är för stor, kontaktens stängningstid är kort, så att tändspolens primära sidoström reduceras, vilket medför att högtrycksgnistan är svag och därigenom orsakar motorn svårt att starta.

8. Tändvinkel eller injektionsvinkelvinkel Ningda Tänd inte antändningsvinkeln för stor, lätt att detonera. Motorn ger en deflagration som är extremt skadlig mot kolven, vilket påverkar dess livslängd allvarligt och motorns startmotstånd ökar.

9. Fäst fästbultarna. Faktum är att bultarna i olika delar av bilen har motsvarande värden beroende på diameter, tonhöjd och användning. Når det förutbestämda värdet kommer att förlora bultar, även om bra, men blinda ökade skruvvridmomentet kommer att fästas komponenter deformeras, vilket orsakar skruv och töjning, deformation eller till och med att bryta av tråden.

10. Lås upp bilen under underhåll och vara säker. Med förbättringen av nivån av tillverkningen har bildelar moderna livet kraftigt förlängd, kommer fri demontering störa den redan inkörd med gott skick, de delar av livet reduceras kraftigt. I dagens perfekta fordonssvetsdetekteringsteknik, om det inte finns något uppenbart fel i komponenten eller montering, är det i allmänhet inte nödvändigt att demontera den.

Lämna ett svar