Inte panik skador på fordonets chassi mekaniska skador metod första hjälpen 6 [

] i familjen bilägare kunskap vid tidpunkten för reparationen bort från punkten, bryter bilen ner, då är det en huvudvärk. Det finns ingen risk för utrustning, med bilen efter det bör noteras att i den normalt underhåll av bilen.
det gäller underhåll av fordon, chassi vård lättast förbises Division maskin vän, men i betydelsen av goda och dåliga vinterväder eller hala chassi underhåll är helt klart. Till chassi bevarande på vintern kommer att göra en grundlig rengöring och rostskyddsbehandling chassi. Det måste först rengör chassit, såsom chassi för mycket smuts på frukt, men också tillbringat olja rengöringsmedel för att tvätta det igen, avslöjar den ursprungliga chassi ”natur”, så rost behandling kan påbörjas. I den professionella skönhetssalong, kan bilen höjas för att lyfta chassit rack för rengöring, torka, och sedan rost vård. I mitten bör det noteras att, efter rengöring måste vänta tills efter vattnet torka på chassit, för att utföra rostskyddsbehandling. Under behandlingen, måste upprätthålla en likformig beläggning av den sprutade beläggningen, är rostskyddsbeläggningsskikt bildat likformigt behålls ihållande. Alla slutförda i 5-10 minuter och lufttorkades sedan chassi rost behandlingen är avslutad. Efter
färdiga chassi och sjukvårdspersonal, betyder det inte idiotsäkert, av vilka det är ett missförstånd som ofta människor att tvätta sin egen bil kommer att vara bilen, som alltid kommer att lägga till några diskmedel, vänligen vara noga med att inte med ett alkaliskt rengöringsmedel? tvättmedel? flush kaross och chassi, annars kommer det att påverka rost och rosta kortare tid.
rekommenderas att du går till den professionella skönhetssalong kort bryr, har dess kvalitet ett enkelt sätt att prova: färdiga chassi rost vård små vattendroppar hänger i högtrycksvattensköljning, denna effekt endast på uppdrag av Det är en genuin vård, det kan spela en mycket bra rostskyddseffekt.
utryckningsfordon chassi mekaniska skador väl
När bilreparationer plats i området eller bort från chassit stött mekaniska skador, för olika feltillstånd, kan du använda följande metod för att köra lastbil till akuta reparationer Plats för bilförhållandena.
cylinder bromscylinder bromsvätskedräneringsledning break: kan användas i en metallcylinder rörskarvar, för att vara en liten koppardyna, linjen blockerad, och dra åt skruvarna, fraktur eller platt klämma, crimp tätning, så att hjulbromsen afford användas. Att göra det kan dock resultera i ensidig bromsning och säkerhet vid körning.
missing huvudcylinder bromsvätska: eller lut kan användas i stället för alkohol, kan användas i stället för vatten under särskilda omständigheter.
bromskopp består av: en kopp tillverkad upp i varmt vatten blöt i 10 minuter till 20 minuter, för att avlägsna oljekomponenten på koppen, så att koppen kan återställa den ursprungliga storleken.
ablation glider kopplingsplattorna: mindre allvarlig erosion av friktionsplattorna, kan användas upp och ner. Som allvarlig erosion, det tillgängliga antalet av bomull eller duk skikt, genom hålen i tråden eller ståltråd, för att säkra den. Vid körning av fordon ska det vara stabilt och växlingsverkan är snabb.
tie stång kulled och bryts: stötfångaren eller annan påverkar inte den drivande plats och ta bort en kulled liknande den totala längden av skruven, substituerade och brutet kulled, knoge armar monterade på den bakre delen av muttern, Den exponerade delen av skruven nitas med en hammare. Triaxial fordonsdifferentialväxel skador, som i, eventuella skador på en bakaxeldifferential, axeldrivaxeln och axeln kan tas bort, kör vidare. Om frontdifferentialen är skadad, ta bort navskarven och fortsätt köra.

Relaterade Rekommenderad läsning: Winter Bilvård små fusk däckunderhållskontroll däcktryck
Vinter ägare kan stöta på problem och lösningar


Lämna ett svar