Vad ska jag vara uppmärksam på när jag reparerar min egen bil? Självhanterande bil fem tabuer

                


husägaren [kunskap] en hel del nya och gamla bilförare love-det-själv-bilprovning, vissa ägare även i avsaknad av professionellt utbildade, som själv att göra enkla reparationer och underhåll för bilen. Men var medveten om att om du inte fungerar ordentligt kommer det att vara farligt. iphonefall historia
felaktig reparation sina egna anti-
dödades när en lastbilschaufför i Baiyun District of Guangzhou City Road, Sha alltför klättrade in i bilen i slutet av reparation, eftersom den högra oavsiktligt rulla in spärraxel åren, Till slut dödades han för att ingen räddades i tid. Enligt senare undersökning visade ingen uppmärksamhet till säkerheten när du använder drivrutinerna reparera. Föraren gjorde sedan två allvarliga fel när reparera en bil: bilen parkerad i utförsåkning på bilreparationer, gjorde reparationstiden inte dra åt handbromsen. Så när föraren klev av bilprovning på grund av slirning, vilket axeln dyker upp, hans händer så engagera go.
herre föreslog att några enkla underhålls ägare kan hantera, till exempel byte av torkarblad, kropp vaxning, invändig rengöring, kroppsfärg underhåll, fyller ett glas vatten, etc., men vanligtvis inte bråttom att vara ensam för bilen reparation. Dessutom, för den personliga säkerheten, men även för bilens ”hälsa” skull, bör bistås med professionell utrustning för underhåll.
när fordonet problem bör göra sina egna reparationer som måste uppmärksamma det
undvika 😕 obetänksamt öppna huven på bilen koka

Lämna ett svar