Tänd ring sant bränsleförbrukning kommer att öka behovet av att kontrollera fordonets elektriska systemfel

Först och främst måste vi titta på bilen Felsökning Vad är huvudkretsen. Generellt är öppen krets, kortslutning, skador på elektrisk utrustning etc. vanliga kretssystemproblem. Bland dem är kedjans åldrande och överbelastningen av fordonskretsen orsakerna. Eftersom när motorn, en tändspole hög temperatur, tenderar högt tryck för att mjukgöra tändningstrådisoleringen, åldrande, spricka skador, tändning högspänningsisolation uppdelning enkelt producera hög spänning läckage, kortslutning. Dessutom har Hyundai Motor alltmer elektronisk styrteknik, och användningen av intelligent bil ökar motsvarande elförbrukning av bilelektronik kraftigt. Krets bil belastning utrymmet är begränsat, mikrodatorn bil-, elektroniska komponenter, olika sensorer är lätt att skada kretsar, på grund av den stora ökningen i bilar för olika ytterligare elektroniska anordningar, kan också öka belastningen på fordonets elektriska system.

Vissa ägare i & ldquo; tillbaka till söder & rdquo; möter situationer svårt att starta motorn eller svag, är den största orsaken till detta problem ur tändsystemet läckage på grund av fukt som genereras. Om ovanstående inträffar, efter den fullständiga utrotning och kylning och andra fordon under en längre tid, med en torr trasa för att fördelningscentraler och elledningar i och utanför för att torka, och sedan gå till verkstad för att kontrollera. Om det beror på åldrande läckage, måste det bytas ut i tid. Underhålls bil kretssystem är en av de viktigaste fordonsunderhåll, i synnerhet för användning av fordon mer än tre år, varje år reparera fabriken för att genomföra en grundlig krets systemunderhåll är kritisk.

några av de gamla förare vet, om vi hittar en plötslig ökning av konsumtionen bil bränsle är inte normalt, så borde det gå 4S butiken för att kontrollera oljan och bil krets, för om bilens olja och kretsfel Efter det kommer motorn att öka bränsleinsprutningsbeloppet under arbetet och den naturliga bränsleförbrukningen ökar.

Lämna ett svar