Säker körning för att förhindra påkörningar repa perfekt broms åtta tips

Driving hastigheter, som vem som helst kan göra. Men om vi inte har möjlighet att på rätt sätt styra bromsarna kan bilen bli ett vapen av olyckan just nu, så kanske vi kan säga att tekniken är en av bromsarna rike köra bil. Här är citat du åtta sorters bromsteknik, om alla förstå det, på bromsen det, kan du sägas vara att få.

1. Bromsljus över långa avstånd skickliga bromsteknik är inte att ge passagerarna en känsla av en chock, med förbehållet att korrekt förstå trafiksituationen framöver. Den första är gaspedalen släpps, då broms operation baserat på avstånd, fordonshastigheten och liknande. Innan

2. fordon till ett fullständigt stopp om bromsen loss när vi trampar på bromsen mål är att stanna fordonet körs har det varit trampa på bromsen tills fordonet stannar körs före den tidpunkt kommer att ha en relativt stor inverkan, dess kompetens är helt fordon lossa bromsarna gång innan du slutar, och sedan på bromsarna tills fordonet står stilla.

3. nödsituation ska tvingas trampa på bromspedalen när fordonets bromsar 20 år sedan, de flesta har ingen ABS-systemet rekommenderas inte en gång fullt på bromsarna, men bortsett två bromsar för att förhindra hjul tag efter döden inträffade flick och riktningen av låset. Men nu ABS-systemet är redan standard fordonskonfiguration, så om du stöter på en nödsituation, vara säker på att helt trycka på bromspedalen.

4. flytande sand eller smuts vägbeläggning bromsar fortfarande i fara inte bara landsvägar, även asfalten av staden, på grund av stadsbyggnad, vägarna kommer ackumuleras en del av ytan damm eller sand, den här gången måste användas med försiktighet nödbromsoperation.

5. regn försiktig användning nödbroms under körning av fordonet trots den nuvarande grundläggande konfiguration av ABS-systemet, att hjulen låser och så vidare har förbättrats avsevärt. Observera att rekommenderas reser varvtalsreglering samtidigt i regnet, försiktig användning av akutbromsverkan.

6. längd utförsåkning motorbromsen samtidigt med långvarig användning av bromsarna, då bromssystemet eftersom värmen och påverka bromsprestanda. Därför, enligt trafiken av transmissionsväxelvalet blocket 3, blocket 2, L kugghjul (automatisk växellåda) eller blockera 3, blocket 2, blocket 1 (manuell växellåda), en broms inte är nedtryckt gaspedalen kontroll med motorvarvtalet.

Notera att namnet på metoden när bromstillslagsriktningen för bromsar, är lätt att förlora balansen 7. kurvtagning hos fordonet, och bör därför vara tillräckligt av bromsarna för att minska hastigheten innan en kurva. Men om ingen tid att sakta ner, kan du tillfälligt använda bromsarna beroende på situationen. Hal väg kurva om nödbromsdrift lätt uppstå, kan den reduceras genom växellådan växel med motorbroms retardation.

8. & ldquo; revben passage & rdquo; med Note oregelbundenheter där & ldquo; revben passage & rdquo; (washboard) eller sand vägbeläggning har många oregelbundenheter, hjulen momentant upphängd när fordonet passerar igenom, när bromsarna låsa inte bara lätt att producera transient situation benägna att greppa och riktning, eventuell användning av motorbroms det.

Lämna ett svar