DIY-ersättnings strålkastarlampor Detaljerad beskrivning av strålkastarbytesmetoden

                

Billampor har använts länge och är benägna att åldras eller skadas. Många ägare hoppas att byta ljusare glödlampor för att förbättra nattljuset. Bytet av strålkastarlampan är inte så komplicerat som det kan tyckas. I den här utgåvan av ägarens föreläsningssal kommer vi att visa driftssteg för DIY som ersätter strålkastarlampan.

Obs: Byt strålkastarnas lampor behöver inte nödvändigtvis att köpa så kallade originalverk, så länge som glödlampan uppfyller relevanta bestämmelser i inspektionen, kan vi välja att kunna förstärka effekten av nattbelysning produkter av några stora produktion. Det viktiga är att se till att din bil är ganska glödlampa kontakten, till exempel, denna gång vi använder Chevrolet Cruze H4 sockel, det måste köpa en lämplig lampfattningen. Efter att lampskiftet är klart måste vi även justera ljusets höjd för att säkerställa att den uppfyller kriterierna för årlig inspektion.

● installation: för iPhonen

Innan du byter strålkastaren glödlampa, vid byte av lampa för att undvika att bli bränd i motorrummet i den medlemsstat där bilen sval flamma vill vi bekräfta att fordonet har stannat, Och i det kalla tillståndet, öppna huven. Använd handskar när du byter för att skydda dina händer och användarvänlighet.

Steg 1: Koppla ur lampans strömuttag.

Steg 2: Ta bort det vattentäta locket på lampans baksida när du kopplat ur strömkontakten.

Steg 3: Ta bort glödlampan från reflektorn. Glödlamporna fixeras vanligtvis av trådfjädrar, och vissa modeller har en plastbas.

Det fjärde steget: den nya lampan i reflektorn, inriktningen av lampan fasta klämmor båda sidorna av klämman fjädertråden driva in, är den nya lampan fast i reflektorn.

Steg 5: Sätt tillbaka det vattentäta locket, sätt i lampans strömförsörjning och byt ut.

● Obs: undvik direkt kontakt glödlampa glas skal

Om ersättnings strålkastare lökar, finns det några överväganden måste vara uppmärksamma på ägaren. När du väljer en ny glödlampa ska ägaren välja lämplig produkt baserat på modell av den ursprungliga glödlampan.

När du installerar lampan, rör inte glaset direkt med lampan. Detta beror på att gasen inuti lampan, även om det finns en liten bit av fett på fingret följer glaskroppen, kommer att förkorta lampans livslängd kan långvarig användning finnas en risk för explosion.

● Effekt: Jämförelse av ljus före och efter byte

För de flesta bilägare, något högre än den ursprungliga ljusstyrkan på lampan och strålning från fordons lampa har tillräckligt många nya Det finns inget behov av att driva dyrare och dyrare xenonlökar. Den nya glödlampan vi bytte ut den här tiden har en 90% ökning av ljusstyrkan och en 10% ökning av ljusstyrkan jämfört med den ursprungliga billampan. Från den faktiska belysnings jämförande effekten är den nya glödlampan verkligen ljusare och mer praktisk.

Sammanfattning: Funktionen att byta ut strålkastarna är mycket enkel. Ägaren med stark hands-on förmåga kan ersätta de två strålkastarlamporna inom en halvtimme. Efter att ha läst demo i den här artikeln kan du ta dig tid att träna utbytet av glödlampan. Behövs ersättningsmetoden, och i händelse av ett lampfel kan vi lösa det själva.

Lämna ett svar