Hur ofta ändras bromsbelägget? Bestämd enligt körstil

                

[Bilägarens hemmabana kunskap] Det är ofta bett om att det är lämpligt att byta bromsbelägg under en längre tid. Det här är en mycket svår fråga att svara på. Förutom de långa avstånden ofta mer provinsiella bromsar, det viktigaste är körstil det ordentligt, till exempel mängden förväg körning, om väl behärskar, hittar du att många gånger utan att behöva bromsar. I allmänhet kan ett par bromsbelägg användas för 100 000 kilometer. Om det används bra kan det till och med nå 150 000 kilometer.

Byte av bromsbelägg

Eftersom bromsarna inte har samma frekvens, är det svårt att definiera hur länge bromsbeläggen behöver bytas ut. Det enda sättet att göra detta är att titta på graden av slitage på bromsbeläggningarna under rutinmässiga inspektioner. Om den når kritisk punkt måste den bytas omedelbart.

Byte av bromsbelägg för skivbromsar är relativt enkelt. Ta bort däcket släpper bromsoket skruvar, bromsar kunna vinna, sedan lägga en ny, fem minuter upp till hela processen, och inte kräver någon justering.
ersättning

trumbromsar lite hårdare, behovet av att ta bort hjulet, ta bort bromstrumman, och sedan ersätta bromsarna, uppmärksamma fallet med överensstämmelse mellan de nya bromsbelägg och bromstrummor, dålig tillfällighet Ibland måste det vara polerat, när du monterar, justera klyftan mellan bromsbeläggen och bromstrumman. Kort sagt är detta ett något tekniskt jobb.

● rätt körstil kan göra bromsbelägg livslängd

stött på ett litet problem slam på bromsarna, som är en favorit för de dåliga körförmåga, men också det faktum att olyckan dold fara . Jag tror att du kan ha upplevelser såsom: bra att gå framför bilen, framåt är vägen inget fel barn, men hon på något sätt råkar fotbromsen, görs efter bilen överrumplas, troligen en stor påkörning. Detta är den typiska vägmördaren.

Dessutom finns det människor som bara har två val under körprocessen: tankning och bromsning. Bromsningshastigheten uppnås på en mycket hög nivå. Faktum är att sådana människor inte är en minoritet. Resultatet av detta är naturligtvis 20 000-30 000 kilometer, du måste byta bromsbelägg.

rätt körsätt är att stanna i koncentrat, Big World, identifiera problem intäkter tidiga olje sakta ner, i enlighet med förändringar i beslutet om att inte trampa på bromsen. Därigenom sparar man både bensin och bromsbeläggens livslängd.

Relaterad Rekommenderad läsning: Hur ofta förändras oljan? För att identifiera oljens renhet, http://yongche.16888.com/wxzs/2013/0606/241068.html

Lämna ett svar