Höghastighets körriktning jitter? Kontrollera regelbundet hjulinställning

[familjebil] kunskap om ägarna känner bilen när man kör rakt över höger eller vänster kommer att vara över efter det att fordonet öppen under en längre tid, kommer kroppen flottörstången ensidiga däcken slits fenomen inträffa Om så är fallet kanske din bil måste placeras. Varför över detta hända och varför lokalisera den?

I själva verket, främst eftersom fordonen ofta föremål för ett antal krokig väg, gropar och vattenhålen täcka effekten och chassidelar slitage kör Av andra skäl kommer den långsiktiga vibrationen och skakningen att orsaka den fabriksinställda upphängningen och däckets mekaniska läge att byta. När vinkeln går bort kommer ovanstående situation att uppstå.

Om du tröttnar på fordonspositionering sprang iväg och gjorde inte att åter lokalisera, så länge ner fordonet inte bara vänster och höger flytande pole orsakas av däckslitage, men också på grund av de olika vinklar av däcken som orsakas av fenomenet att köra fordonet bogsering Ökar inte bränsleförbrukningen, ökar risken för höghastighetskörning, ökar körningströtthet och skador på chassidelen. Så vad som behöver göras när positionering däcken, och hur ofta att göra det igen?

Här kan vi bara ge dig ett förslag som är åtminstone ett minimum av varje år för att göra ett däck positionering eller tio tusen kilometer för att göra en positionering. Om bilen används länge är det bäst att placera i sex månader eller tre månader, till exempel en taxi eller en lastbil. I själva verket, på allvar sett är alla körvanor, tid och körsträcka är olika, kommer att gå vägmiljön är inte samma sak, så om någon av följande situationer uppstår när det innebär att du måste hjälpa bilen ska placeras.

däck positionering exakt hur lång tid det tar att göra en

1.
fordonsratt inte är korrekt vid tidpunkten för plan väg kör rakt

2. fordonet färdas rakt platt väg till vänster eller styrbord slip

3. däckslitage är inte normalt, det finns en allvarlig företeelse äter däck

4. kropp kommer att slå instabilitet
om

5. ratt skaka

när det finns situationer med flytande 6.

7. fordonet har haft en kollision inträffar

8. utbyte av fjädring, styrsystem, chassidelar eller bindning stativ

Det är också värt att nämna att när ditt fordon skakar vid höga hastigheter är det möjligt att hjulen ska balanseras.
zh-CN”],null,[1],zh-TW”]]]

Lämna ett svar