Torkarbladet är inte rent? Slipning kan renoveras vindrutetorkare

vid [ägare] kunskap om familjens bil bil torkarblad är en liten och ödmjuk del, men vanligtvis inte använder ofta, men när man använder det, men inte ren rakning En mycket obekväma sak. När vi hittat användningen av varumärket på torkar alltid kvar en hel del av glas, är den första tanken att ersätta den nya torkar. Men det finns en hel del människor tror att köra en sådan resa Bildelar staden inte vanligtvis används små föremål värda när, men kommer verkligen att påverka stämningen med orden, finns det något sätt att lösa problemet torkar skrapa rent Network sprida det? en liten, trick, kan kända torkarbladet polerades med sandpapper lösa detta problem
testberedningen 1: bestämma effekten av att minska torkar arbete skäl
från principen synvinkel, slipning metod för åldring under torkarbladet gummi vilket resulterar i minskad rengöringsresultat med en mycket bra situation, så när vi hittade torkare skrapning glas är inte ren, måste vi först fastställa orsaken. Om torkar används skakningar, onormala ljud, kan det vara för hårt eller installations position och vinkel hos torkararmen har ett problem, då måste vi justeras specialiserad butik.
Om torkarbladet gummiytan verkar allvarliga skador på åldrande, även sprickor, etc., som måste bytas ut när torkarbladet.
Om inget utseende problem, men den övre och nedre torkarbladet skrapa med delar inte alltid, när torkar inte behöver kontrollera har deformerats, lutning till de övre och nedre ändarna, kan inte vara helt bunden till glaset, om deformationen är allvarlig Behöver ersättas.
Självklart, om ovanstående tre punkter inte hör hemma, då vi kan identifieras som torkarblad arbetet på grund av korrosion som orsakas av åldrande nedbrytningseffekter, men kan användas som vanligt, men rengöringseffekten har minskat kraftigt. Vi använder också dessa punkter för att hitta kvalificerade provfordon.
Test Preparation 2: Identifiera testfordonet
Först vi samlat flera bilar med en dålig reaktion torkarblad från kollegor, fann genom experiment att dessa bilar är mer eller mindre haft vissa problem torkarblad.
testfordon genom att observera ett fenomen där effekten av ett torkar arbete är verkligen inte bra, men det finns inget onormalt ljud och betydande deformation och åldrande, men skrapas bort glaset lämnas mer uppenbara märke, i linje med våra testkraven, dagens test på det från början.
Preparation 3: köpa verktyg
faktiskt behöver använda detta lilla trick är mycket enkelt verktyg, en flaska vatten, en sandpapper. Jag skulle säga, marknaden är uppdelad i många sandpapper, inte samma grad av tjocklek, här rekommenderar torkare renoverats med fint sandpapper, grovt sandpapper för att undvika överdriven skada på ytan, men kommer att påverka användningen av torkarbladet.

testet börjar spela in när inte renoverade torkarrengöringseffekt
Hus Till jämförelse mer uppenbar, låt oss vindruta artificiellt nedsmutsade testbil, Spruta nu på glasvattnet och sätt på torkaren. Självklart, den mellersta två positioner på torkarbladet partiell prägling en klar, vatten upprepat flera skrapning, är ännu inte helt klar.
regummering process
torkare
Vi kommer då att ta bort, ren, för att ta bort en liten bit av sandpapper köpt, sandpapper viks och kläms på torkarbladet gummit i kontakt med glaset Sidan av remsan. I detta fall bandytan våt med vatten, och sedan starta från botten-friktion, ingen stor styrka, kan upprepas tre eller fyra gånger. skölj sedan med vatten, försök slipning ner en del av partiklarna avlägsnas, och sedan återvända torkararmen Vindrutetorkaranläggning för sekundär testning. Efter renoveringen rengöringseffekt
rekord efter renovering torkarblad kan vara vilken typ av effekt det? Och i början, vi kommer artificiellt målat glas, sprut glas vatten vid denna tid, öppnar torkare, glas ytan är smutsig, så den första två scratch efter tvättning av vindrutan fortfarande är något vagt, men hade lämnat imprinted läge synbart reducerats.

fortsätta upprepade gånger skrapning, läsk grundläggande småningom rensas, men en annan synvinkel, kommer det fortfarande vara lite rest avtryck, men ändå skiljer sig mycket från synvinkel Ja, det verkar problemet för åldrande gummitorkarremsa cirkulerat på internet tips mycket användbart, billigt, bra resultat är också provinsiell sak, du kanske vill prova händer.
● slutsatser och rekommendationer
I själva verket kan effekten verkligen spela en slip renoverade torkarblad, metoden för att förbättra skrapeffekten, förlänga livslängden på torkarbladen har lite hjälp.
naturligtvis talar vi om effekten av ökningen är relativ, kan denna metod göra för att förbättra skrapeffekten, men vill märket helt bort så att köpa en ny torkarblad och absolut orealistiskt. Denna metod är begränsad till
renoverade med sandpapper torkarblad åldrande hud skrapning tvätta effekt situation försämrats. Om torkarbladet inte kan passa glas eller skrapning process verkar onormalt ljud, jitter du behöver gå till en professionell verkstad för att justera torkararmen, torkar bör bytas ut om det är nödvändigt, genom bara tips jag är rädd att inte kan lösas.
daglig användning bör vara uppmärksamma på vilken typ av trick är naturligtvis bara en eftertanke praxis för torkare, vi ska använda och underhålla, sakta ner sin åldrande så mycket som möjligt, vi har listat följande rekommenderade dagligt bruk.
1. Sunny torkarblad att använda med glas vatten, inte torr skrapa.
2. Vid rengöring ren utseende fordonets vindruta bör undvika några av ovanstående rest sand smuts torkarblad bifogas.
3. regelbunden rengöring av torkarbladet gummitorkarlisten, för att undvika alltför mycket smuts som återstår över torkarbladet orsaka korrosion och kan påverka rengöringseffekten.
4. vinter bil, om vindrutan har varit betydande snö eller isbildning, är det rekommenderat att använda snö eller ispartiklar och torka sedan torkare, torkare undvika svängningar i snöytan, vilket resulterar i deformation.
5. Efter regn och snö, snabb rengöring torkarlisten med vatten, undvika skadliga ämnen som finns i regn och snö på grund av korrosion orsakad av torkarlisten.

Relaterade Rekommenderad läsning: Lär dig hur man underhåller nio fordon direkt efter regnet Guideböcker
gör våren underhållsprojekt att de sex delar måste inspekteras

Lämna ett svar